Green is queen


Grönt nagellack, färgen marzipan 69 kr H&M


Stekarbrillor 149 kr Stadium




Tub topp 49kr Stadium




Mysshorts med ficka på baaaken, 99 kr Stadium

Btw så klarade jag en jävla körkortsfas idag, LYCKLIG_TJEJ_95 !!!
Nu ska jag sova, godnatt :-*

Gävle all day looong!

Åhhh boring. Alltså de va ju kul och intressant, vi va på hjälpmedelSAM och ortopedtekniska men dom hade alldeles för långa föredrag på båda ställen så man blev lätt uttrråkad och tappade koncentrationen. Ja vi fick äta på sibylla, skolan betala ;) Sen gick vi på stan en stund för att sedan ta ett fullproppat tåg hem. Nu sitter jag hemma hos mamma och pluggar körkort medan jag väntar på att Erik ska sluta och plocka upp mig :)
I morgon är vi ledig, meeeeen jag har inge internet på min dator hemma hos Erik så måste till skolan bara för att skicka in en uppgift. Fuck my life
Gos Myra <3

Träning i Segersta för Hanna 2/6


Det ska bli så skönt att få rida ett riktigt dressyrpass på pållen för en utbildad tränare. Det var säkert ett år sedan sist. Det har helt enkelt inte blivit av och det är synd för man får så mycket ny energi utav en träning. Man blir motiverad till att träna mer och utvecklas tillsammans. Sen så ska jag prata med henne om vad hon tror ligger bakom Kvickens ömma rumpa. Om hon har några tips till träning som kan stärka muskulatur eller tips på något speciellt kosttillskott. Jag är öppen för all möjliga förslag så ska bli skönt att få lite tips! :)

Day after day...

Sjuuuuukt påfrestande dag.
Långa, tråkiga, onödiga lektioner.
Dock så fick jag reda på resultatet på matte nationella idag, lyckades knåpa ihop ett C!  Det är jag väldigt nöjd över med tanke på att jag var beredd att göra omprov. Samt att jag fick tillbaka resultatet på de senaste svenskaprovet, B fick jag där. Jag fattar inte hur jag lyckas egentligen, jag hatar att plugga. Men det måste vara någon instinkt jag har att läser jag något så finns det kvar i min hjärna i typ tusen år.. haha, nä men nånting sånt.
Idag när jag kom hem så diskades det, å det lagades mat. Efter de tog jag mig en promenad ner till affärn och hämtade hem min cykel. Åter igen; Det värsta som finns måste vara att cykla!!
Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Erik ligger och sover på soffan så jag ska väl passa på att plugga jag då. Helt ofattbart att jag snart är klar med min sista inlämningsuppgift innan sommarlovet! Så skönt. Då kan jag tillbringa hela lovet till körkoooortet! <3






Today !

Övningskörning oooh yeaaah

Kom precis hem från Bollnäs där jag hade lektion på ABE. Det gick förvånansvärt bra och varje gång jag kör så blir jag påmind om hur fruktansvärt glad jag är över att jag började köra med dom så pass tidigt. Bara att komma in sig i bilen är en svår sak. Det är så himla annorlunda jämfört med att köra hemma med maamii. Men jag är på G och det känns skönt. Nästa lektion är den 11 juni, sen har jag en den 13 också. Sommaren blir det till att köra hemma!

Anmäld till clearround tävling 6/6

Bilder från förra tävlingen i våras
Duktig pålle!
I år ska jag starta i klasserna 60 och 70 cm. Att jag valt dom låga höjderna beror ju så klart på att Kvicken inte har så bra kondis efter att han haft ont i rumpan, sen är han fortfarande lite stel. Så vi ska fortsätta jobba på veckan som kommer och hoppas på att han kan genomföra båda klasserna utan problem .

Bytte kulor på piercingen


Eftersom att man inte ska byta piercing i naveln förrän tidigast 6 mån efter nytaget hål så kom ja på att de va ju bara å gänga av kulorna å byta! :) Ska nog skicka efter några till! :)
Blå och röd kanske?

För övrigt så är jag hel slut just nu och väldigt deprimerad.
Ska fixa i ordning Eriks matlåda och sen plugga lite innan sängdax.
Goodnight :)


Home sweet home

I fredags så åkte vi upp till Lofsdalen och skulle hjälpa till å fälla nå träd å förbereda inför när tunga lyft ska komma å flytta Eriks föräldrars stuga. Kan ju säga att de va gjort på ett kick. DOm hade planerat att de skulle ta hela helgen men det fixa ju Erik på nån timme. Lördagen var jätte mysig. Först grejade vi lite ute, sen åkte vi in till byn och handlade och när vi kom tillbaka till stugan så grillade vi jätte gott kött! På eftermiddagen gjorde vi ett försök att fiska i Slagavallen men det blåste så hemskt. Vid 8 tiden var vi påväg hem, tog ungefär 2 h och 20 min och när vi kom hem så var de bara till å byta kläder innan vi for till Annki, Ted och lilla Felicia. Gud i himelen va söt hon var den lilla krabaten! Där blev vi kvar till framåt halv 1. Vi tittade på Eurovision å snacka massa skit :)
Sen blev det maxmat å sängläge!

Idag så har vi varit på marknaden för 2a gången, hittade ingenting!
Vi gick runt på stan en sväng men de var så fruktansvärt varmt så vi åkte till kilafors där jag köpte vindruvor och citron vatten. Nu ska jag leta fram mina badkläder sen vi var i Egypten och lägga mig ute och sola!
Ikväll blir det förmodligen att titta på fotboll och plugga :(





Dom nya shortsen från Lindex! 249 kr :)


NY TELEFON!!!

Haha, nää skoja bara. Erik som har sån tur bara... Han har köpt en Xperia S, nästan en sån som jag ska köpa. Fast jag ska köpa den lite billigare modellen vad den nu kan heta... Jaja så nu har man någonting att leka med en stund då tills man tröttnat. BTW satan vad varmt det har varit idag? Jag blev tvungen att gå in på lidex och köpa ett par short idag när vi var på stan. Visar dom sen :) Nu ska jag plugga lite sen ska jag röraaaaa på fläsket :)


Ready for school

Gjorde feting försovningen i morse genom att vakna den tid jag brukar gå till bussen. Då blev det lite panikartat så jag slängde mig på cykeln och jag hann!
Nu har jag ätit och fixat mig hos mamma för att strax ta bussen till bollnäs där det väntas en förmiddag på stan tillsammans med klassen och sen på eftermiddag lite medicinplugg.
Efter skolan så drar jag till stallet sen så får vi se vad dagen har att erbjuda.
Klockan är knappt tio och det är redan 23 grader i skuggan?
SKÖNT!

Mitt hjärta slår, det slår för dig <3










Red Bull, germä viiiiingar!

Åhh vad duktig jag är. Igårkväll blev det promenad på 8 km! Idag har det blivit såklart först promenad till bussen 2 km, sen lyckades jag lura med mig pojkvännen på en springtur.. haha, känslan när han sprang ifrån mig var ganska sur... Menmen, bara att fortsätta springa så blir det nog tvärtom nästa gång. Javisst ja, jag fick sluta tidigt idag för det gick så bra för mig med min psykologi uppgift så jag tog 11.40 bussen till stallet där jag red ett dressyrpass på hjärtat mitt. Jag provade att linda alla 4 benen och shit vilken skillnad. Helt plötsligt kändes han inge oren alls. Både han och jag var slut efteråt så då blev det en stunds stretching å massage. Han höll ju för sjutton på att somna ;)
Sen när jag kom hem till mamma så blev det plugga körkort. Men det är ju så jävla svårt så tröttnar ju på en gång. Kommer aaaaaldrig klara det där... :P
Nu blir det till att mysa ner sig i soffan och koll på Eurovision, ska bara poppa some popcorn first...
Hoppas ni får en treevlig kväll, för det ska jag ha :)


There she goes looking like a star, with her bodyshape like a rockguitar...

Igår va jag en riktig hurtbulle! Först mockade jag på morgonen, sen promenerade jag 4 km, sen red jag och när jag kom hem till Erik så cyklade jag 6 km! Hejja mig :D

Idag däremot har varit en dålig dag.
Först på morgonen hade jag muntlig redovisning av bok, sen prata med kurratorn, sen idarott, sen redovisning av pjäs på engelskan, sen "föreläsning" och sen ett fucking jävla prov! Kan ni fatta att min nacke och huvud värker? Tagit 2 ipren men det hjälper inte sååå vetefan vad jag ska ta mig till. Men vet ni vad? Jag är sjukt lycklig ändå. Jag kanske inte har det bästa livet i hela världen, det har jag inte, och kommer aldrig få. Men jag är sjukt glad för de lilla jag har och sen får man inte glömma bort alla möjligheter som man har här i livet. Jag har så mycket kvar att längta till, så mycket jag kommer att få uppleva. Blir så glad av bara tanken!

Men nu då, vad händer nu? Jo, Erik är i Kilafors och skruvar bil med Peddo Ted. Ska ta mig en promenad nu jag sen ska jag diska och laga kycklingwook när jag kommer hem. Mums. Vi får se om det blir tid kvar till plugg efter de ;)

Hoppas ni får en mysig kväll :)


If I could have just one wish I´d have you by my side

And I love you more
Than I did before
And if today I don't see your face
Nothing's changed no one can take your place
It gets harder everyday

Bästa hästen!


Han är så sjukt söt när han släpper sin vinterpäls. Önskar han kunde vara såhär fläckig åren om!

OCH när vi ändå pratar om hästar... Så åkte ju Pysen hem igår. Jag hittade en jätte fin film på youtube när dom lastade av honom och släppte ihop honom med dom andra hästarna!




Lätt värd att titta på. Skön musik och fina hästar :)

You have to go for number one, cuz' that´s what makes a champion !







New in från Granngården. Den bästa flugsprayen i världen, samt ett linement som jag aldrig provat förut. En ny borste och några snygga snoddar att ha på tävlingarna som kommer under sommaren! Helt underbart :)

Cuz' I hate that you left without hearing the words that I need you tooo

Morgon pigg Jessica idag. Var i stallet klockan 6.30 där jag mockade, red, stretchade å masserade pållen. Snart så är han hel igen bubben min <3
Sen tog jag en promenad hem till mamma (4km) , så har minst sagt haft en aktiv start på morgonen. haha.
Nu ska jag sminka mig och hoppa på tåget till skolan för att ha 2 (O)nödiga lektioner.. Hinner jag på en halv timme? Det återstår att se ;)
Hello Kitty is the shit,,,,,,

Upptagentjej.se

Igår så följde jag med Erik på släktträff där vi blev kvar i 6-7 timmar. De va intressant. haha.. God mat å roliga aktiviteter :) Sen när vi kom hem vid 10 så åkte vi direkt till Söderhamn på cruisingen och där blev vi kvar till 2 på natten. Skojsigt va de med! Idag så har jag hunnit med att vara i stallet (Pysen åkte :( ), och duschat och grejat för Agnes ska ha kalas idag vid 2 tiden. Stora tjejen fyller 13 år! Kan inte fatta vart åren har tagit vägen. Men det är roligt att se hur hon växer och det är roligt att veta att hon har hela livet framför sig och att man kan hjälpa henne när hon behöver ta svåra beslut. Go tjejen.. Grattis på din dag :)




Inte så taggad

Nä har inte så värst mycket motivation till någonting just nu. Känner mig lat å ofokuserad. Sitter iallafall och pluggar lite körkort nu. Sen ska jag ta en promenad till stallet och rida tänkte jag. Mycket mer än så blir det nog inte idag :)
Love you until the day i die

Torsdag eftermiddag

Somnade vid 12 igår kväll, klev upp vid 1 idag och har inte gjort ett piss än så länge.
Varit med Jonas och Erik i kilafors å kollat på halva herrmatchen. Sen tröttnade jag och gick hem till mamma och här sitter jag nu. Jag ska försöka plugga undan lite små saker sen tar jag mig nog en promenad till stallet och gör lite nytta. Hejsan svejsan :)

Händelserik dag

. Försovit mig
. Gått i skolan från 8-15
. Övningskört med ABE
. Övninskört med mamma i stan, sen till Segersta
. Fått 2 bra besked

Det är väl de som har hänt idag om man säger så.
Att köra och dom as braiga beskeden var toppen! Det var så kul att köra ! :D

Är ändå lite nedstämd så har inte orkat laga någon mat idag, så nu ska jag nog göra varma mackor eller något dylikt.
Have a nice evening!


Baslinne JC 129 kr
Tunika Åhlens 149 kr
Jeans H&M 199 kr

Dagen...

Har bestått av skola, kollat på Agnes musikal och övningskört en hel massa!
Gjort många framsteg. Körde bland annat från Lilltjära, till Dollar och sen vidare till kultur skolan. OCH parkerade på trång parkering. Sen körde jag ut ur stan och hem. Riktigt stolt över mig själv faktiskt. Första stadskörningen för mig i Bollnäs. Kanske var nyttigt med tanke på att jag har min första körlektion med ABE i morgon 15.30. Nervös? Ja!

Nu ska jag tvätta av sminket och hoppa i säng.
Godnatt!


Duktiga tjejer!

Byebye





Det blåser som fan ute och jag HATAR när det blåser. Så det är lika bra att jag beger mig mot bussen redan nu. Med min tur så har jag väl motvind också ;)

have a nice day

Panik....!

1. Jag har inte pluggat tillräckligt
2. Jag klev upp åt helvete för tidigt idag 
3. Jag har fått sjukt mycket finnar av ppillren
4. Jag har fetttttttt hår!

Help me some one !


Dock så bytte jag tröja efter bilden togs. Blev en svart stickad istället för det är så jävla kallt ute. Eller kallt å kallt med det blåser som fan och jag ska ju gå till bussen om 30 min..

Godnatt



Du såg mig i ögonen och log
Skulle jag le tillbaka?
När leendet var lika falskt som du.


When love takes over... (Hästnörds varning)






Kärleken till dig min vän är större än mitt hästintresse.
Vad som än händer med dig, med mig, med oss... så står jag vid din sida, natt som dag.
Det är du och jag tills döden skiljer oss åt, bokstavligt talat.
När din tid är inne så kommer jag finnas där när du galopperar över till dom gröna ängarna. Du har aldrig i ditt liv svikit mig, så varför skulle jag svika dig?
Något jag kan lova är att jag tänker kämpa för ditt liv in i det sista. Även om du inte skulle bli bra i benet igen, eller om du skulle drabbas av någonting annat, så skulle jag aldrig i hela världen byta ut dig mot någon annan häst. Du har visat mig att varmblod också kan lyckas inom ridningen. Att höra meningen "den här hästen är det finaste ridtravaren jag någonsin sett" av en markarbetstränare i somras tog priset. Det var då jag insåg, wow... min häst är nog bäst! Inte bara det att du är jävligt begåvad, du har en otroligt stor personlighet. Du är en häst som verkligen kan visa känslor. Du är så fruktansvärt smart, omtänksam och bara helt underbar.
Men som alltid, så fixar vi det här tillsammans.
Som jag brukar säga : "tror du jag skulle leda in dig i någonting som skulle skada dig?"
Jag vet att ditt svar blir nej. Du har inte sagt det, du har visat det. Genom att alltid göra det jag ber dig om. Även om det vissa stunder verkar galet. JAG ÄLSKAR DIG!

Keep holding on
Cause you know we'll make it through
We'll make it through
Just stay strong
Cause you know I'm here for you
I'm here for you


Förresten, satt å tänkte på de jag... Undrar hur många av mina läsare som är hästintresserade egentligen? Eller om alla bara är nyfiken... hmm.. svår fråga.


I don't need you if you're gonna be that way, cuz' with me it´s all or nothing

Tråk söndag. Dock så är det ett strålande väder. Men här sitter man med språksociologi pappren och i morgon väntas det ett prov. Så det är bara att bita ihop och plugga på de. Man får se de såhär, det lönar sig när man får tillbaka det rättade provet sen. Så nu kör ja, woop woop!

Energidryck, vindruvor och dumma papper!






When you´re fifteen and somebody tells you they love you, you´re gonna beleve them

Trött som ett as så idag orkar husmor inte laga mat. Fredagen invigs därför med utemat, det måste man unna sig ibland. Men först så hoppas jag att Erik byter till schnygging fälgarna på bilen, så man kan gliiiiida med stil. Vem gillar inte skrik orage liksom?!?!?


Puss och kram skumbanan

Ja vad ska man säga, a big change...

Inte många som vet vad som kommer hända med mig och mitt liv inom en snart framtid. Men jag tror ändå att jag låter bli att skriva om det i bloggen. Det finns allt för många små nyfikna själar som lätt som en plätt skulle kunna förstöra mycket för mig bara genom den faktan. Men jag kan iallafall tala om att i det stora hela så är det någonting positivt, men ändå fruktansvärt jobbigt. Hoppas ni blev lite klokare och fick en förståelse för att jag inte mått så bra nu på sista tiden. Mycket att fundera på och många känslor att brottas med...



Är det ens möjligt?


Ska man hitta gräs i en ruccola blandning? Hittade två stycken men tvivlar fortfarande på att dom hörde hemma där.




Älskling in the background! Såååå mysig! <3

Godnatt btw, snart kväller för mig så jag orkar upp i morgon :)

Juustjaa

Hämtade ut dessa på apoteket idag. Skulle egentligen byta piller till ett par billigare, men självklart så fanns dom inte i lager och dessutom var de svår leverans på dem. Så ja, det blev dom här i 6 månader till! Hoppas äckel mensen försvinner igen nu då som den gjorde sist jag åt dom :D


Tråkiga dagar som denna får bloggen lida av min dumhet..

Nu var det längesen jag hade såhär tråkigt. Kom på att jag bara har dumma tunna kläder idag så det blir ingen promenad för mig. Jag borde plugga körkort som fan men jag är ju så jävla dum så tror ni det går bra eller.......
Nä det gör det inte. Tiden går ju så fort och på Tisdag är det redan dags för mig att övningsköra med körskolan för första gången. Känner att jag behöver det för att inte stå där dagen innan jag fyller 18 och inte ha en susning om vad som krävs av mig. Det räcker ju liksom inte med att bara kunna köra bil, det är ju så mycket mer. Den där javla eco drivingen och massa skit också som man måste kunna. Sen är de ju dessa obligatoriska faserna som jag tycker är ganska svåra. Har inte klarat första än. Har dock bara försökt 5 gånger som hastigast. Så borde nog sätta mig ner och försöka en gång till nu. Jajajajja, de blir nog bra!
Nu ska jag klä på mig och göra nåt roligt också,,,


Men jaja, blondie inuti jag veeet...

Jag somnade vid FEM !?!??!?! igår eftermiddag. Erik väckte mig 1 inatt och vi klev upp och lattjade en stund. Käka kubb å så ;) Somnade igen vid 3 kanske och upp igen vid 5. haha, snacka om cp tider.
Liftade med Erik till Lilltjära i morse. Var i stallet vid halv 7 och vid 9 var jag klar med allt så då kom mamma och hämtade mig i regnvädret. Trodde jag skulle vara duktig och hinna med 11 tåget till Bollnäs och ha en matte lektion. Men när jag skulle gå in på Dexter och sjukanmäla mig från idrotten så insåg jag att jag hade matte i morse? Jag var stupsäker på att det var efter lunch! Men så kan det gå när inte huvudet är på skaft!
Så nu ska jag duscha och äta. Beroende på hur vädret blir senare kanske jag tar en promenad till Segersta. Annars får jag vänta till haaaaalv fyyyyyra. Dö trist! Hoppas vädret bli braigare snart!
Smaaaartast, jag vet

Headace, but still I´ve got a smile on my face

Dagen har varit bra trots förkylningen och huvudvärken.
Tog 8 bussen till mamma i morse där jag satte mig och pluggade som bara sjutton.
Vid halv två tiden tog jag bussen till stallet och red en liten sväng med Agnes.
Kvicken avmaskades i morse så lika bra att ta det lite lugnt. Förutom det så har han nå som ligger fel i vänster höft som Tommy ska knycka till inom en snar framtid. Hoppas han blir bra till clearround tävlingen!!






Min älskade ridtravare, om du visste hur mycket jag tycker om dig <3

The sun seems to shine on everyone I know, so why am I in the shadows? Cuz' I´m a joke!

Hej igen sådär efter nån dag.
Känns som att jag nästan blir sjukare och sjukare. Hoppas jag inbillar mig. Nu har jag fått en jävla hosta och ett huvud som väger bly. Ingen skola för mig idag, inte i morgon heller och eventuellt inte på onsdag. I morgon är det friluftsdag och inte orkar ja med det e... På onsdag är hälften av alla mina lektioner inställda så varför inte vara hemma då också liksom... man tar väl alla chanser man kan få. Och dessutom har jag hämtat datan och massa plugg på skolan idag, så nu kan jag lägga upp bilder från telefon igen å för de SD kortet sitter i skoldatan. haha. Så idag när jag ändå var in i bollnäs så passade jag på att handla lite. Kommer bilder på de nuuuu strax!


Dessa + ett par leopardmönstrade som jag har på mig ;) från Lindex


Tyckte färgen var så himla fin! från Lindex


Blått baslinne och en blå T-shirt. från JC :)

När ska man lära sig att det gamla aldrig kommer tillbaka?

För det är ju självklart. Att det som varit aldrig kommer igen. Men ändå så går man och grubblar och tänker tillbaka. Undrar om man kunde ha gjort någonting annorlunda..


Byebye old life

Hur många gånger har jag inte svurit på att det är sista gången...

Jag har faktiskt tappat räkningen. Vad ger dig rätten att behandla mig som skit och framför allt att bete dig på det där sättet? När ska jag klara av att stå på mina egna ben och stå fast vid det jag säger när det gäller att den här gången är den sista? Kanske nu, kanske nästa gång eller nästa gång ändå.  Men en sak är säker och att för varje gång det händer, så tvivlar jag ännu mer. Det är nog dax för dig att växa upp, även fast du kanske inte vill.
En till sak som är säker är att jag blir starkare för varje gång det händer. Och att se mig stark är det sista du vill, det vet jag. Så du förstör bara för dig själv. Jag har slutat städa upp efter dig och din röra. Ta lite ansvar och stå för det du gör. Även om det innebär att vi måste gå skilda vägar.


Hemklickat!!









Min älskling förtjänar bara det bästa !

Sjukling idag? Ohh yeahh

Igår kväll när jag kom hem från Gävle så var jag närmare död än levade. Allting snurra och tog mig knappt upp för trappen. Huvudet dunkade och halsen sved. Näsan var täppt och det bara rann snor.
Sov inte mycket inatt. Usch och fy. Så när Erik klev upp vid 6 så låg jag kvar en stund. Sen gick jag ner och tog alvedon, vatten, mer snorpapper och halstabletter! Med det så lyckades jag sova till tio iallfall.
Har lyckats äta frukost vilket jag är glad över. Har även suttit vid datorn en stund för att få igång hjärnan.
Men nu ska jag ta mig en kopp varm choklad och krypa upp i sängen en stund till. Så man kanske orkar ta tag i disken och duscha en snabbis innan Erik kommer hem vid 5. Kom på de också att jag måste till skolan innan dom stänger för jag har ett prov på måndag som jag måste plugga på, och dom papprena ligger i mitt skåp. Vi får se hur det blir med det. Annars kanske jag får göra provet en annan dag. Who knows.
Hoppas ni får en bättre fredag än mig!


Väääääääärme ! <3

Älska mig mest när jag förtjänar det som minst, för det är då jag behöver det


Kom till skolan tidigt idag...

Klockan 7 var jag redan i skolan idag! Varför? Joo för Erik har en sån bra pappa som ändå skulle till bollnäs så han plockade upp lilla förkylda mig när jag var på väg till bussen. Så lycklig över det kan jag lova. 10000000 ggr bättre att få åka bil än en guppig jävla buss!
Har precis fått i mig en macka, tror det säger stopp sen för herre gud vad det svider i min hals. Hur ska detta sluta? Jag som ska vara med Stiiiina idag! Jaja, jag överlever väl säkert det å :)
Nu är det dax för nationella i engelska, wish me luck!


Är man sjuk så orkar man inte anstränga sig så mycket på klädfronten.
Mina nya leggings från H&M och Eriks tjocktröja!

Kväller

Ja nu är den här dagen slut också. Men itne spelar det någon roll e när det ändå blir en ny i morgon igen :)
Då väntas ett nationellt prov i engelska direkt på morgonen, och sen på eftermiddagen åker jag ju direkt till Stina. Ska försöka hinna med att köpa en youghurt eller något för vi åker till Gävle redan vid klockan 3 och kommer inte hem förrän sent i morgon kväll. Haha, kan ju vara bra med nåt i magen ibland också... Jag som aldrig äter vill jag mena... Nä nu blir det faktiskt sov dax här hemma. Första gången på länge som älskling är påväg upp till sängs före mig. Kanske kan bero på att han klev upp 4 i morse och kom hem halv sju. Stackars liten. Jaja, godnatt på er! :)


Sliten och förkyld tjej unnar sig en kopp choklad på kvällskvisten.
Nu ska jag ta med mig snorpapper och massor med halstabletter upp, hoppas jag överlever natten!

Sandviken hos pappa

Erik skjutsade mig till Sandviken i måndags där det bjöds på underbart grillat kött och pappas egengjorda potatissallad. Det var så fruktansvärt mysigt att få komma ner och träffa allihopa efter sån lång tid utan varandra. De är ju betydligt enklare att ta sig till Sandviken än att ta sig till Stockholm. Men det är också hemskt på ett vis för Amanda har redan fyllt 1 år och hur många gånger har jag träffat henne? 7 ggr sen hon föddes kanske. Men den ungen lämnar ingen ute och det betyder att hon var hur gosig som helst mot mig!
Sen har jag en lillebror också, Tobias. Han fyller 5 i år och är busigare än busigast. han har för sig hyss hela tidne och man måste verkligen passa upp på honom. Haha! Underbara ungar, saknar er redan.











 <3

Liten tupplur blev plötsligt en stor en...

När jag satt och pluggade så kände jag att jag helt plötsligt tog små micro pauser och somnade så jag gav upp och bäddade ner mig i soffan. Tänkte att nån timme kan jag väl sova iallafall. Haha, somnade vid 2 och vaknade 17.30. Hade en sån fruktansvärd halsont när jag vaknade så nu går det inte att ta miste på att det är en förkylning som brytit ut. Så sjukt deprimerande för jag har så mycket som måste göras i skolan.
Men en förkylning kan inte hindra mig inte. Väntar på att Erik kommer hem nu så vi kan börja med maten. Idag blir det kycklingwook och jag hoppas att det inte gör allt för ont i halsen när det är dax att äta för det vore sorgligt.


Världens bästa missekiss <3

Man vet aldrig vad som kommer hända...

Inte långt in på den första lektionen kände jag att en fruktansvärd mensvärk var påväg... Jag blev något lättad ändå, för det betydde att jag hade en anledning att åka hem. Jag fick övningsköra med mamma hem till Segersta så jag tack och lov slapp gå den biten! Jag kände att jag inte riktigt var redo för skolan idag så jag tar nya tag i morgon. Engelska nationella och sen på eftermiddagen så ska jag med Stina till Gävle. JA det var i morgon hon skulle tävla, det kom hon på igår kväll! haha, vilken stjärna.
Men iallafall nu så ska jag ta tag i mitt hemska plugg som tynger ner mig, och samtidigt baka mig en smarrig paj att njuta av i solskenet!


Detta och ett paket sockerfria halstabletter njöt jag av i solkskenet imorse i väntan på bussen hem till mamma.
Vaknade upp i morse och kände mig lite förkyld, det sved i halsen. Jag skyller på lilla Amanda och hennes tungkyssar <3

Det som finns överst på "Häst" önskelistan


Piké från Hööks


Flätat träns från Hööks


Sjukt snyggt regn täcke, också från Hööks. Detta tänker jag nog dock köpa :)


Äntligen på hemma plan!

Så skönt att vara hemma igen! Visst är det roligt att komma bort lite och träffa pappa och mina underbara syskon, men det finns ändå någonting i mig som inte vill något hellre än hem. Hem till min Erik, hem till min säng, hem till min katt osv... Kommer lite bilder sen från Sandviken och ska även berätta lite mer omd et i ett annat inlägg. Detta tänkte jag ägna till att visa er vad jag köpt idag på Valbo :)


Jeans från H&M, 199 :- (nej det är inte min rätta storlek på dom)
Köpte även ett par helt vanliga svarta bomuls leggings för 79.90:- kr som jag inte har bild på. Men visar hur jeansen sitter på senare.




Sen blev det självklart ett besök på Hööks.
CRW everyday handske 99:- , randigt grimskaft 29:- och ett skit läckert pannband med stenar 139:-


Även lite tidsfördriv inhandlades från Media markt, 149 :- för filmen och typ 29:- för  yatzyt tror jag. haha.

Nu ska jag göra matlåda åt lilla Erik perik sen ska jag ut å gå en sväng. I morgon ska jag åka med Stina till Gävle när hon ska starta med pållen, så dit sticker jag direkt efter skolan. På dirren liksom!
See yah!

RSS 2.0