It´s boring to be alone

Som rubriken lyder. Det är tråkigt att vara ensam. Erik har precis åkt iväg till Kilafors för att spendera resten av kvällen med Ted. Det har jag inga problem med det är det att jag blir ensam som är jobbigt. Speciellt på kvällen, vet inte varför? Men det är väl bra att träna på de å, jag kan ju inte alltid vara med någon. Jag tänkte iaf ta tag i disken, göra chokladpudding och äta av min vattenmelon som jag köpte tidigare idag i Bollnäs. Jag slänger upp någon bild sedan jag, hjärtat och Zeb var på kvällspromenad.
Ha en bra kväll allihopa, hörde att det va mycket fester på gång ikväll här runt omkring!
 

Ajaj

 
 
 
Skadorna måste va större innanför för i morse kunde jag knappt gå med varken foten eller knät. Och det gör fortfarande ont när jag sitter. Buhuhu...

HEMMA

Kom precis hem från Ockelbo och fyfan vad varmt det var där borta må jag säga. Och marknaden var så långt att vi inte ens orkade gå färdigt hela vägen. Det fanns så mycket fina saker därborta till super priser! Så det är verkligen värt ett besök där om man vill göra fynd. Dock köpte jag ingenting. Mamma fick stå för mina fynd som blev en drömfångare och 16 par strumpor. Jag tänkte köpa en navelpiercing som jag såg men missade den påvägen tillbaka så då orkade jag inte gå och leta efter ståndet. 
 
 
 

Mot Ockelbo

Har precis avnjutit en mysig sovmorgon och frukost med mitt hjärta. Just nu väntar jag på att mamma ska hämta mig för vi ska vidare mot Ockelbo. Vi får väl se om jag klarar av att gå där borta eftersom jag gjorde världens vurpa ner för trappen för någon timme sedan. Gjorde illa armbågen, höften, knäet och foten. Haha, lyckat. Allt i ett liksom. Sen gjorde ja nå konstigt igår när jag skulle stänga bildörren också, måste vridit musklen i underarmen eller något för fy fan så ont det gör när jag spänner den. Jaja slut på gnäll nu, ha en bra dag !
 
 

Godnatt

Nu är det verkligen läggdax här i skogen. Med regnet som smattrar på fönstret och en gosig Erik här bredvid blir nog inte natten så tokig. Om vädret tillåter i morgon så blir de Ockelbomarknad, ridning och träning som står på schemat i morgon. Håller tummarna för att regnet blåser bort helt enkelt. GODNATT!

Bloggtips!

Ellen Larsson är en 12årig tjej från Segersta som bloggar om sin vardag som blivande tonåring. Hon är förövrigt vän med min lillasyster Agnes och jag tycker verkligen att hennes blogg är värd en titt!
 
www.ellenlarsson.favs.se
 
 

Tråkigt jävla väder

Sitter hemma hos Erik nu och väntar på att han ska komma tillbaka från Kilafors. Jag har typ sovit hela eftermiddagen i soffan för jag blir jävligt deprimerad av detta regn! Vad är det som ska vara så svårt med att ge Sverige landet lite sol och värme? Det är för i helvete snart JULI! Tappar helt motivationen till att träna också när det blir sånt här väder. Vem vill vara ute då liksom? Jaja jag antar att jag klagar för mycket, men som jag sa too deprimerad för att fungera just nu. Arg på människor är jag å. Varför kan inte alla bara göra som jag vill? fan vad enkelt allt vore då. Nu ska jag sluta hänga läpp och tvinga in katten på agressions mys eller nå. HOPPAS ni mår bättre än mig nu.
 

Galopp uppför linskäkt

 
 

JÄVLA SKIT!!!

Igår blev jag tvungen att ta ut mitt älskade hål i örat. När jag duschade så kände jag att det var uppsvällt så jag tog ut örhänget och tänkte att jag kunde ta i det när jag duschat färdigt. Problemet var att det glömdes bort men på kvällen så upptäckte jag att de va borta så jag kände uppe på örat och fy fan vilken knöl jag hade fått. Jag frågade mamma hur det såg ut bakom och hon sa att de såg ut som en stor finne. Var iallafall vätska där i så jag försökte ta i örhänget och jag försökte klämma ut det som fanns inuti men det gick verkligen inte. Hela örat svällde upp och blev alldeles rött och kokhett. Det var då jag bestämde mig för att sluta försöka och låta det växa igen. det var ett jobbigt beslut men tror jag gjorde rätt </3
 
När det va nytaget i början av februari...
 
Knöljäveln ÅHHH FUCK OFF!!!!!

Godnatt min kära vän, vi ses aldrig igen...

Kommer att kännas så konstigt och tomt här hemma utan dig nu. Du har funnits med oss så länge och fyllt våra hjärtan med minnen. Du var en sann vän och en charmig katt med humör. Känns skönt att jag fick följa med dig hela vägen, och att du valde att somna in på våra fötter.. tätt tätt intill. Vi älskar dig hjärtat, no matter what <3 18 år blev du din kämpe innan kroppen sa stopp.

Mina betyg läsåret 2011/2012

ja men precis, som ni ser så är det inte G VG MVG längre utan ABCDE och F.
För att göra det lite enkelt så brukar jag ställa upp de såhär:
 
A= MVG
B=VG+
C=VG
D=G+
E=G
F=IG
 
ENGENG05 är engelska, det säger ju sig självt vad man gör på en engelska lektion... Jag vet att jag hade kunnat prestera bättre där. Alla mina inlämningsuppgifter låg på B men de va talet som drog ner betyget + att jag var borta så mycket och missade massor av läxor osv..
 
HÄLHÄL0 är hälsopedagogik där vi har fått lära oss en hel massa nyttigt! Tack vare den här kursen så är jag som en ny människa när det gäller min kost. Nu har jag spikkoll på det mesta som finns i maten som jag äter och jag har även spikkoll på hur viktigt det är att röra på sig!
 
MATMAT01A, matematik så jäkla nöjd med betyget C där, kunde absolut inte gått bättre!
 
PSKPSY01, psykolgi kursen som vi jobbat med sen i julas. Grymt svår kurs som egentligen inte passade mig och mitt inlärningssätt på något vis. Trots att jag missat hälften av lektionerna så lyckades jag knåpa ihop ett B!
 
SVESVE01, ja vad säger man. B i svenska trodde jag aldrig! Men tydligen så va mina 2 tal jag gjorde perfekt upplagda och utförda. Fick A på båda tror jag. Samt bokrecentionerna och små grejor. Totalt på Nationella provets 3 delar tala, skriva och läsa fick jag A B B om jag inte minns fel. SÅ nöjd är jag mninst sagt. 
 
VÅRVÅR01 Vård-och omsorgsarbete 1, också en ganska svår kurs. Den innehöll mycket praktiskt som t.ex förflyttningsteknik, hygien, inlämningsuppgifter. Förövrigt så ligger även praktiken på den här kursen tror jag? Som jag fick högsta betyg på alla kriterier på, tack vare min underbara handledare!!
 

Sen så ser jag att det är en kurs som fattas på pappret och det är Medicin kursen. Alla uppgifter där kämpade jag med som en tok och tror jag fick A på alla förutom ett prov vi hade i mikrobiologi som jag fick B på. Men gjorde en kompletteringsuppgift så fick A på själva delen.  Jag fick A i denna kurs alltså även fast den inte finns med på pappret.
 
Jag är så sjukt nöjd över det jag presterat trots att jag vissa stunder mått dåligt som ett as och trott jag skulle faila på allt. Det här var bra, men jag kan bättre! Och det ska jag visa nästa år, längtar reda tills skolan börjar igen!!!
 
 12 timmar är alltså bara min ogiltiga frånvaro, frånvaron som jag inte anmält. Sen så va jag ju i Egypten en vecka och utöver det sjukanmält mig 24 gånger bara på vårterminen. Blir några timmar giltig frånvaro också alltså. Bättre nästa år, yes!

Jag är inte ung längre, men precis lika dum dum dum

 
Va precis iväg på konsum å skulle handla Keso och vattenmelon och ta ut pengar. Väntar på att Erik ska sluta jobba och hämta mig. Han mår inge bra sötnosen min så följer med honom hem å ser till så han får i sig nå att äta. Det roliga var att det jag gick dit för att köpa kom knappt med hem. Jo keso, men vattenmelonen va slut så blev vindruvor istället för den. PLUS massor av annat nödvändigt.
Så ikväll blir jag alltså hos Erik och då tänker jag inte blogga för jag tänker lägga min tid på min prins då.
I morgon kommer det hända någonting vääldigt jobbigt, exakt 09.30 på klockslaget. Kan berätta mer i morgon men jag kan iaf säga.... R.I.P... <3
 

Ny tröja att rida i!

 
 
Blir perfekt nu till sommarens dressyr-och hopp träningar samt varma/soliga uteritter !

Just nu...

Har haft en jättemysig förmiddag med mamma först i stallet, övningskörningen, besöket inne på Kilafors kläder, godisköp OCH jordgubbsköp! Nu mår jag bra, just i detta ögonblick.
 

Älskade häst vad du betyder mycket för mig!

 
 
Det är första och sista gången jag köper ett märkes schabrak för över 400 kr... Men visst var det SJUKT snyggt?!

Nu har jag googlat lite...

Och utöver det kommit fram till att Kvicken förmodligen har en nerv som ligger i kläm i höften. Alltså han har Ischias, precis som vi människor kan få. Jag läste att det är viktigt för hästen att röra på sig under tiden den har ont, och att massage kan hjälpa samt stretching. Hoppas det blir bättre snart!
 
 
Ischias hos människa, fungerar likadant hos hästar

ÅHH UNDERBART

 
 
 
Klockan är 06.46, skinande sol och klarblå himmel, temeperaturen i skuggan är 11.8 !!!!!!

Prövar blogga från mobilen!

Ridbyxorna satt perfekt! Längtar tills jag får inviga dom i morgon tillsammans med mitt snygga schockemöhle schabrak!



Dock så blev det ett par ljusbeigea, jag som var inställd på svarta.. Glad att jag hittade några överhuvudtaget för det va osäkert där ett tag! Får se till att inte skita ner mig.... haha

Hur ska jag klara mig när månaden inte ens börjat?

'
 
 
jaja, det är bara att inse att Juli blir en j*vligt tuff månad..

God morgon sömntutor!

Själv har man redan hunnit med både stallet, rida å äta frukost!
Mamma hämtae aldrig ut mina grejor från Hööks igår så jag får väl göra det nu på förmiddagen när hon slutar jobba då. Sen hoppas jag att hon vill skjutsa in mig till Bollnäs så jag kan köpa ridbyxorna som jag tittat på!
 
 
 
 
Han har börjat bli så fin runt magen nu min lilla tjockis, sååååå go!
 

MINA GREJOR FRÅN HÖÖKS HAR KOMMIT!

Minns ni att jag beställde grejor från hööks i början av maj? ja nu efter 2 månader har dom äntligen kommit! Ska hämta ut dom ikväll så ni får se dom i morgon. Så lycklig tjej! I morgon blir det nog köp av ridbyxor och på måndag har mamma lovat att betala för en Hanna träning. Alltså dressyr! :D
 
 

Stallet på förmiddagen

Slänger upp några bilder från stallet nu i förmiddag, någon bild är redigerad och någon bild är som den är. 
Nu ska jag äta lite tacos och duscha som jag förövrigt aldrig gjorde i morse! haha
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mot duschen!

Nu tänker jag hoppa in i duschen och vakna till liv så jag får in nå i skallen när jag pluggar körkort sen! Ska fixa naglarna och greja lite sen får vi hoppas på att Agnes vaknar snart för jag vill vildare till stallet jag. Trots det tråkiga regnvädret....
 
Kanske ska prova på någonting nytt?

Dressyr sadel

 
Bilden i förra inlägget blev så lång att sadeln försvann bakom spalten.
Denna sadel kostar alltså 12349 kronor. Men just nu så är det 50% rabatt på just denna!
Sen kan ni observera att jag inte direkt tagit dom billigaste alternativen till kollaget, det finns betydligt mycket billigare grejor som också är snygga till ett grymt mycket bättre pris! :)

Grejor från Hööks!

Dessa skulle man inte tacka nej till...
Det är inte gratis att vara hästtjej precis, därför kommer det sitta som fina fisken med lite sommarjobbs pengar sen!

Har hjälpt Agnes att skaffa en egen blogg!

Nu har jag ägnat lite tid åt min lilla lillasyster som beslutat sig för att börja blogga om sig själv och hennes foderhäst. Jag har lovat att hjälpa henne på traven och komma med tips osv. Ska bli kul att se vad hon väljer att skriva om och vad hon lägger upp för roliga bilder och sånt. Ta en titt lite då och då för att ge henne motivation att fortsätta! :D 
 
www.crazysign.blogg.se
 
Lägger in länken till hennes blogg i den högra spalten bland dom andra länkarna :)
 
 
 
 
 

Nu blir det till att röra på fläsket!


Stallet med Agnes!

haha, agnes bäst på att knäppa kort eller vad...
 
 
 
 
 
 
Älskling <3
 
I stallet trivs jag som allra mest. Behöver inte tänka på hur jag ser ut, behöver inte känna mig ensam och otillräcklig. Plus att jag vet att någon behöver mig

NYTT!

 
 
 
Tog den första idag i samband med måltiden, vi får se om dom funkar!

Godmorgon

Blev en jävla lång sovmorgon för mig måste jag säga.. Vaknade vid 11 och var trött som fan. Dock så finns det en anledning till de. Jag som tänkte kliva upp vid åtta och ta en löprunda... haha. Kom precis ut ur duschen iaf så känner mig ny och fräsh nu!
 
Nu blir det frukost och sen bär det av in mot Bollnäs för lite ärenden som ska uträttas. Hoppas ni får en fin dag !
 

Lite ändringar

Istället för att knäppa igång en film såhär på kvällskvisten så beslöt jag mig för att fixa lite med bloggen. Headern är bara profisorisk, kommer ta lång tid innan jag får till en med rätt bilder och vinklar också vidare. Eftersom jag faktiskt bloggar så mycket som jag gör så är det väl lika bra att hålla bloggen fräsch också.
När jag tog upp bloggandet igen efter min pause så tänkte jag ju först att jag bara skulle blogga för min egen skull. Men nu i efterhand har jag insett hur mycket roligare det blir om man bloggar för andras skull (såklart för min skull OCKSÅ). Jag läser ju verkligen sjukt många bloggar om dagarna och jag vet hur mycket dom kan inspirera mig och få mig att må bra. Så jag hoppas jag kan ge mina läsare samma känsla som jag själv upplever. Tänkte dela med mig av några bloggar jag faktiskt följer regelbundet:
 
www.dressyrmupparna.se
www.kissies.se
www.kenzas.se
www.isabelles.se
www.viktoriawestelius.blogg.se
www.monsoown.blogg.se
www.linneahennig.blogg.se
www.sofiethornberg.devote.se
www.annahphoto.devote.se
www.dontforgetme.devote.se
 
Dessa bloggar är alltså dom jag läser allra mest, ta en titt!
 
(Förstår mig inte riktigt på nya blogg.se än så adresserna blev inga länkar i inlägget, men ni finner länkarna till höger i min spalt)

Dream cars

BMW 335
 
Audi A4
 
Alltså föreställ er känslan när ni varit fast anställd i ett år och ÄNTLIGEN får ta ett lån. Då kan jag lova att det första jag tänker köpa är en fet bil!!

Söndag eftermiddag

Igår eftermiddag så åt vi god mat här hemma sen åkte jag till Erik och myste på hela kvällen och natten. Idag vid 12 så fick jag skjuts till stallet så jag passade på att rida med Ida. Om ca en timme kommer hon och hämtar mig för då bär det av mot holmsveden för fiske! Wihooo.
 
 
 

Godmorgon! Många bakfulla idag?

Haha,de hoppas jag. Nå straff ska man få för att man röjjer hela natten ;)
Själv sov jag till typ 9.30. Hade assvårt att somna igår så va väl lika bra de att få sova ut en gång.
Haha, hade 3 sms när ja vakna. Erik va i farten redan kl 7 i morse tydligen. Och han både drack och var vaken länge. Inte va han nå bakis idag heller... buhuhu.
Vad har jag gjort då? Jo jag har städat lite på rummet, fixat kattdasset, disken och nu äter jag frukost. Snart ska jag gå upp till stallet för att rida på min lilla skithäst som inte blivit ordentligt riden sedan Siggy kom, dom är ju så jävla kär!
 
Hoppas ni får en bra dag och hoppas att bakfyllan inte håller i sig allt för långe!
 
 
Nu syntes de röda lite bättre, good for you!

Filmdax!

 
 
Efter en dag med WAY TOO MUCH motion så kryper jag ner i sängen och kikar på film. Hoppas ni är fulla och glada, medan jag är nykter å glad!

Midsommarafton i hästhagen

 
 
 
 
Finaste hjärtana, think they are in love <3
 
Ja min midsommar firades med mina 4benta vänner. Stora syster är i hudik, lilla syster är med kompis och mamma jobbar. Ska snart ta en springtur och senare blir det promenad med Annki. Have a nice MIDSOMMAR!!!

LOOK AT MY HAIR

 
 
 
 
Slängde i lite röd färg medan mamma gjorde mat idag. De gäller bara att vänja sig vid den nya färgen så blir det bra sen. Men blev en aning dassigt i hårbotten så ska färga en gång till sen. Dessutom hade jag en del blonda slingor som blev väääldigt röda, och mycket mörka partier också så det behövs nog minst en till färgning....

Premiär tur på Siggy idag

 
(det är mamma på bilderna)
 
Både mamma, jag och Agnes hann prova henne innan det blev alldeles för varmt och det bar av tillbaka till stallet. Det här blir en bra sommar!

En sak i taget

 
 
 
 
Kvicken blev så lycklig när Siggy kom igår att han blev okontrollerbar. Nu är jag inte värd någonting längre i hans ögon, han skulle kunna stå i hagen hela dagarna ;)

God morgon världen!

Dagens!
 
 
 
 
Och tydligen så har blogg.se bestämt sog efter sisådär 3 års tid att byta design så det tog mig väl en timme att göra detta  inlägg ungefär......

Huvudvärk

Känner av en konstig huvudvärk idag. Det gör liksom ont i hela ansiktet också. Jag har gjort allt som jag brukar göra för att få bort huvudvärk. Äta, dricka, duscha och frisk luft. Men ingenting hjälper.
Så efter att ha pratat med både Erik, pappa och farmor i telefon så känner jag mig helt slut och ska gräva ner mig i sängen och försöka sova en stund. Godnatt!

Flytten från Segersta

För ungefär ett år sedan flyttade vi ifrån mitt älskade Segersta, till en lägenhet i Kilafors.
Första rummet jag hade var blodrött, instängt och äckligt. Snabbt insåg jag att jag inte skulle trivas där.
Mamma hade lovat mig och Agnes att de bara va vi 3 som skulle bo här. Trots det flyttade Peder in samma dag som oss. Dom hann både förlova sig och flytta isär på cirka 4 månader ungefär.
Så fort Peder flyttade ut så började mamma träffa Johnny igen och innan vi visste ordet av det så bodde både han och Jocke här. TROTS att hon lovat att han inte skulle flytta hit. Jocke fick Agnes rum så hon blev tvungen att flytta in i mitt. Så just nu delar vi på ett rum.
Jag har hunnit flytta om och byta mycket möbler på ett år. Men äntligen tror jag att jag börjar hitta rätt håll för sängen, osv... för att kunna trivas. Men en sak är säker, kommer aldrig trivas någonstans så bra som jag trivdes i mitt älskade rum i Segersta.
SEGERSTA
Jag älskar allt med dethär stället. Finns ingenting att klaga på.
KILAFORS

















Det enda positiva med lägenheten här i Kilafors måste vara dom två fönstrena i köket och alla orkidéer.





The worst thing about being strong is that no one ever asks if you´re okay.

Nej det är inte bra, nej jag mår inte bra.
att ha en mamma som väljer cigaretterna före sina barns välmående är ingen mamma.
att vare det barnet som blir bort valt är inte lätt, inte roligt, inte normalt.
det går nästan inte att sätta ord på känslan. det är liksom... tomt.
att ens lillasyster ska komma till sin 17 åriga stora syster och säga att hon är hungrig för att det inte finns någon mat hemma, de ska gå långt innan det händer
Men det hände, och det trodde jag aldrig.
jag fick ta av mina sista 40kr för att köpa mackor och juice åt den stackaren.
Mamma hade tydligen köpt cigaretter före mat och toalettpapper.
ska de få vara såhär? Det är så hemskt att det gör ont i mitt hjärta.
Det gör så fruktansvärt ont och jag vet inte vad jag ska göra åt saken.
Det är du som ger mig styrkan att fortsätta <3

To find the right guy, you have to let go of the wrong one


Konstig, dryg, jobbig dag...

Känner mig konstig i kroppen, krångel hemma och frustrerande besked ang. Siggy.
BLÄÄÄÄÄÄ. Nya tag i morgon!


Time for summer


Sommar frukost ute i det gröna







Nu har jag ett stort berg med disk att ta hand om så det är väl bara att ta på sig hemma-fru-förklädet då å börja... Nä, skippar förklädet med disken måste ja fixa för det lovade jag dum som jag är :(
Sen blir det en cykeltur hem till mamma, och senare stallet :)


Äh nu cyklar ja till Erik...

Blir nog kvar där till i morgon, ciao


You said "I love you" I said it to, the only difference is I didn´t lie to you


Mot duschen!

Har precis kommit hem till mamma nu och städat iordning på rummet (igen). Proppat i mig en macka och nu ska jag hoppa in i duschen å stanna där i typ en halvtimme! Sen kommer Ida och hämtar mig för vi ska ridaaaa. Senare får vi se vad dagen har att erbjuda. Finns ju så mycket å göö!
Melvin Pelvin <3

This is where I belong




Jag älskar älskar älskar det! Kan vara det bästa som finns

Älskade syster




Du har nu nåt ditt trettonde år här i livet, du har gått ut 6an och du har insett att det inte finns tid att sörja det som varit. Du har formats till en go tjej som vill alla väl, en tjej som står på egna ben, en tjej som vet att livet inte är lätt. Men jag ser i dina ögon att du är stolt över det du åstakommit, och att du är stolt över dina närmaste som stöttat dig när allting varit svårt. Ditt liv har inte varit lätt, och vem vet, kanske blir det svårare ju äldre du blir. Ju mer du inser hur du har det runt omkring dig igentligen. När ska du nå det stadiet att du inser att mamma inte är en superhjälte, och att din pappa aldrig kommer att bli frisk? När det än blir, så kommer jag alltid att finnas vid din sida under din resa framåt i tiden. Jag sviker dig aldrig.

Dax för systers skolavslutning!


Förmiddagen i stallet

FÖRE
EFTER
Raspade tår
Klippt man
Fin pålle <3
Sen fick han nog och gick, haha.....

Right now...

Lite blött med andra ord...

Jag vill också ha en tubkjol!

Nää, nu sticker jag till stallet!

Good morning sunshines!

För nu har jag äntligen sommarlov på riktigt och allt (det mesta) känns helt underbart. Jag har en häst, underbara vänner, sommarjobb och massor av saker att göra! Igår när vi kom till skolan så var Torsten faktiskt där, stackarn. Dom hade tappat hans knä på 75 ml blod! Liksom vad i helvete gör så mycket blod utanför blodbanan.... Också han å då som ska låtsas som att allting är bra. haha, go gubbe.
Vi träffades en stund i klassen (dom som var där) och pratade och tackade varandra för året som gått. Sen blev det gäng häng på max med chili chees och mozarella sticks i väntan på go Jennifer som skulle komma med tåget från Arbrå. Hon jobbade till 12 igår så hon missa våran "avslutning". Efter mycket om och men hamnade vi såklart på ROYs där vi hade det SKIT mysigt och jag börjar verkligen inse vilka fantastiska människor jag har runt omkring mig. Ni är så bra på era egna lilla vis! <3
Ja visst ja, sen bar det av till körskolan och jag kan ju säga att det gick hur bra som helst, på min 4e körlektion. Läraren sa att jag max behöver 5 lektioner till, då blev jag paff. Hade räknat med minst 10 till ja ;)
Så det enda som jag gjort lite tokigt var att gena för mycket i en korsning. MEN JA SÅG FAKTISKT ATT DE INTE KOM NÅN.. fast.... det köper nog inte den jag kör upp med från vägvärket om jag säger så sen tror ja... haha.
Nu ska jag äta, pyssla lite och sen cykla till stallet. Ikväll har Edvin skolavslutning som vi ska kolla på, såklart :)
Maten på Roys
On my way to ABE :)

Händelserikt är bara förnamnet.

I Måndags så hade vi "klassens dag" på långnäs med brännboll... De va helt onödigt att ens åka in till bollnäs. När jag kom hem vid 12 så longerade jag min lilla baby, sen tog jag tåget in till Bollnäs för en körlektion. Det gick toppen och fick även beskedet då att jag inte skulle behöva många lektioner till! Jag fick träna på att starta i ned- och uppfördbacke, backa runt gathörn i uppförsbacke och jaa, allt det som jag en gång trodde var omöjligt klarade jag galant. Underbart! Igår var det ju dax för klassen att träffas i Anitas stuga. Det började med att Agnes tagit cyklen som jag å Julia skkulle ha för att ta oss ned dit. Så vi fick börja gå.. När vi kommer fram till vändplanen så kommer Torsten och Anita, haha med sig hade dom TRE stycken från våran klass. HELT sjukt. vart var dom andra? Jo TVÅ av dom hade spytt HELA natten, en hade sommarjobb, 2 följde inte mde för att den ENA hade sommarjobb, Johanna hade en tid hos sjukgymnasten som inte gick att flytta så.. Det blev inte så många, och färre skulle de bli...
Vi promenerade till stugan och redan då insåg vi att någonting inte stod rätt till med Torsten. Hans ben var alldeles uppsvullet för han hade nå vet inte va de heter men när vadmuskeln är större än benet. Hela benet var alldeles spänt och uttöjt till max. Han mådde illa för han hade så ont och han skakade den stackaren. Vi fick ringa efter en båt som kom och hämtade han, Anita och Emelie och skjutsade honom till sjukhuset. STACKARN! :(
Han trodde att dom förmodligen skulle operera honom så är han kvar på sjukhuset idag så ska vi hälsa på honom den gamla gubben.
FÖR IDAG FÅR JAG SOMARLOV! :D

Men innan dagen är slut ska jag även hinna med en avslutningmiddag med klassen och en underbar körlektion i staden Bollnäs. Jag ska även hinna motionera min lilla 4benta vän, men det hinner jag, för jag har snart sommmmmmmmarlov!
Duktiga pållen när jag longera
Bild sen stugan
Bild sen stugan
Nu ska jag duscha sen skolan!

Bra helger har också ett slut... (skulle publicerats igår kväll)

Så, dax för sista skolveckan då innan sommarlovet. I morgon börjar jag klockan 10 och ska ha klassens dag på långnäs. Slutar typ ett så då är det bara att vänta på min körlektion som jag ska ha 15.30. När jag kommer hem så ska jag och mamma följa med Agnes klass på nån avslutningsgrej med grillning å sån så kommer väl hem igen vid 9. Då kommer förhopppningsvis en pigg Jullan till mig som sover över för på tisdag så ska vi ha en heldag i Anitas stuga med halva klassen + Åse som börjar i våran klass nästa läsår!
En till grej som ska hända är att vi får tillökning i stallet. Om ca 1 vecka beräknas hon anlända, fuxen Crazy Sign!
Känner på mig att den här sommaren blir bra, riktigt bra!







Hjärtat <3


Alltid vid din sida!

Med dig ska jag kämpa älskling. Kämpa för att du ska få visa världen ditt riktiga jag. Visa världen att du duger som du är. Visa världen, att framgångsrika travhästar också kan prestera inom ridning. För det är precis vad du gör, genom att bara vara du <3





Du var så duktig gubben min innan du skadade dig, stolt över dig!


Meen dåå

Idag gick jag i skolan i typ 2 timmar? Var bara jag och Julia där ungefär så va meningslöst att göra någonting. Sen har jag bara degat hela dagen och just nu ligger jag och jäser.... haha. Ledig till på måndag nu. Fruktansvärt skönt !


Bättre väder nu iaf!!!

Älskar min häst, hatar min ledvärk

Inatt sov jag ju som sagt hos Ida, de va myyyys de. Baka kaka hela natten gjorde vi!
Klockan 9 va vi i stallet å började bygga bana i ösregnet. Dagen har varit as grym och jag fick med mig hem 2 rosetter. Älskade häst <3


Nya lindor, inte av bästa kvalitet med ändå okej


Kompletteringsuppgifter

Just nu så ligger jag hemma hos mamma i sängen och knåpar ihop en kompletteringsuppgift i psykologi. Idag har jag fått reda på alla mina betyg i dom kurserna jag har haft nu i 2 terminer. Jag är nöjd! Men håller som sagt på att komplettera lite för att få ett A. Jag kan visa er senare vad jag haft för kurser och vilka betyg jag fick när dom kommit ut på dexter så de bara är att printscreena :P Nu ska jag plugga vidare och hoppas på att jag hinner köra igenom en körkortsfas också! ikväll gör jag en sleepover hos Ida och i morgon är det tävling!

Men vilket jävla väder helgen har erbjudit...

Det enda jag gjort i helgen är att jag har tittat på film och ätit massa onyttigt... Jävla skitväder alltså att göra en deprimerad! Missade träningen, och har inte kunnat rida på 2 dagar. Nu idag när det äntligen var uppehåll så gick de inte ens bra att rida. Jävla skiiiiit, å jag ska tävla på onsdag. jaja, det slutar väl som det slutar.

Inte gick det att lägga upp nå bilder heller så nu skiter ja i dehär

Varför blir jag inte förvånad?

Först fick vi beskedet att transporten vi skulle låna idag var trasig. Stressade hela kvällen igår och fick tillslut tag på en. Vaknade med huvudvärk i morse och tittade ut och det va världens jävla väder så vi åkte upp till stallet och tog in Kvicken så han skulle hinna torka innan träningen. Sen i sista sekunden så ringde Petra och sa att träningen var inställd. Det är på två vis detdär. Visst ville jag träna, men inte under dessa omständigheter. Så fort jag vill göra någonting så blir det bara kattbajs tillslut. Så nu har jag och Agnes städat rummet i typ 2 timmar och nu kommer erik och hämtar mig. Vi ska hyra film och köpa nå gott :) Ha en bra dag alla, trots att gud kissar på er.
Kan ju medge att jag är lagom avundsjuk på familjen Thörberg som flyger till Egypten och Alexandra m. fam som flyger till Turkiet idag! Vad har hänt med Sveriges klimat????!?!?!??!
Miss the skinny times, but i will get there once again...

Nu...

Festis, dusch, stallet, bollnäs och sen hem!

Jeansen jag köpte i Lofsdalen

'
Väldigt sköna och billiga med dessutom. Kostade 400 men det va 50% rabatt så dom blev mina för 200kr!

RSS 2.0