Dåså då har vi klarat oss igenom den första delen av plugg galant

Fick lite sällskap <3






.

Jag känner mig som vem som helst när jag är med dig. Som att det lika gärna kunde vara någon annan istället för mig. Som att jag inte är speciell för fem öre ens.

fan.




Fredag kväll

Efter stallet så åkte jag hem och packa väskan för att sedan dra till Erik där jag bosatte mig över helgen.
Vi åkte till max och åt kvällsmat! :-) Nyttig vare ja ;-) men i morgon blir de PW. Har absolut ingenting planerat förutom plugg så får varva promenader med de då. Dom där jävla latinorden vägrar fastna och koncentrationen vägrar samarbeta! haha. Red i padocken idag och älskling var så himla duktig, som vanligt! Efter ett ganska långt avbrott i våran träning på ca 2-3 månader är han på gång igen! nu blir de mycket padock tills snön kommer. Då får man vänta till våren kommer eller rida på plogade parkeringar eller vändplaner. Problemet då är bara att han får så svårt att fokusera. På tal om hästar. Nu har björnen slagit till i skogarna där uppe i stallet. 2 hästar skadade i belse. Då vågar man inte rida på andra sidan vägen förrän björnen gått i ide! Tråkigt för dom absolut bästa ridvägarna finns ju där. Nu måste jag plugga. hejdå.






Väntar på bussen

Sitter på station och väntar på bussen nu som kommer 15.10. Blev senare än vanligt idag för vi kollade på film på eftermiddagen. Secret mind hette den. Jätte bra!
Nu ska jag vidare mot stallet. Mocka och rida sen ska jag hem och plugga. Sen ska jag vara med bästa Erik! <3



Julia fick en fin fläta idag också :-)

Plattning av hår

Före
 
Efter
 
Vi hörs senare i skolan!
 

Godmorgon!

Uppe och pigg. Ska tvätta ansiktet, klä på mig, sminka mig och äta tårt/bullfrukost. Man måste ju äta upp de som blir över såklart!
 

Jag orkar inte

Ser ni inte att det räcker nu? Det har gått för långt. Bägaren håller på att rinna över. Skiten börjar bli för mycket. JAG ORKAR INTE. Minsta lilla kan utlösa en explosion, pressa mig inte. Känner ni att ni inte kan hantera mig just nu, så håll er undan. För jag har aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv. Vet inte vad jag ska göra, vart jag ska ta vägen. Jag bryter ihop för minsta lilla. De kan va något så litet som att Erik påpekar något om matlådan, om disken, om något jag gör, eller om jag helt enkelt inte får det svar som jag förväntat mig av någon. Allt fuckar ur nu. Jag behöver hjälp. Men som vanligt med dom där jävla SOCarna så väntar dom ut i det sista, så att man ska ge upp och skita i allt. Det är precis det som kommer att hända...
 
 

Dags för lite sömn

Nu är det nog dax för mig att stänga igen ögonen och flyga iväg ut i drömmarnas land. I morgon så har jag 2 h engelska på morgonen, historia och sen film hela eftermiddagen. Efter det så blir det en tur till stallet och gosa med bästa pojken. Ja visstja, jag red idag i padocken och det gick hur bra som helst. Bästa kvicken <3
 

Oct. 04, 2012




Den som är den

Ibland önskar jag att jag var lite mer engagerad i hur jag såg ut. Allmänt alltså. Fixa håret,sminka mig, kläder osv. Jag skulle jätte gärna göra såna saker. Men det är bara det att jag inte orkar. Känns som att all min lediga tid går åt till plugg och sömn. Vem orkar bry sig om hur man ser ut då liksom. Ibland försöker jag. Plattar håret kanske 1 gång varannan månad. Har det alltid uppsatt eller utsläppt, aldrig i nån speciell frisyr. Enda sminket jag använder är foundation, och då för att täcka finnarna. Ibland använder jag även mascara, men är så lat att jag inte ens orkar göra ögonfransarna rättvisa. Jag bara kletar på för att inte e så trött ut. Det är tråkigt! Att alltid se likadan ut. Att alltid känna sig likadan. Ibland önskar jag att en del av mig, vore någon annan. 
 
En av världens vackraste människor

Jag kämpar emot, jag tänker inte låta dig vinna

Jag duger som jag är.
Jag är lika mycket människa som någon annan.
Jag förtjänar att må bra.
Jag vill allas bästa.
Jag kämpar fast allt tar emot.
Jag står på mina egna ben. Jag klarar mig själv. 
 
Försöker att inte låta det negativa dra ner mig till botten. Ligger nyduschad i rummet med tända ljus omkring mig. Hoppas på att dom delar med sig av sin sprudlande energi.
 

Mot skolan igen då







Hatar att bilderna blir snea och stora... bajs elektronik

Nackspärr

HATAR min kropp.
 

Precis krypit ner i sängen med myskläder, datan och en gossjuk kattunge

 
Åkte till skolan och hade källkritik mellan 8-10. Sen började inte nästa lektion förrän halv 2 så jag åkte hem i mellan. Åker tillbaka till skolan med 13 tåget. Har matte och sen går jag till sjukgymnasten. Väl hemma igen väntas tårta och god mat. Hoppas Erik vill göra nåt med mig efter det! :)
 
 
 
 
 
 

Godmorgon






Thoughts

Jag hatar att laga mat hemma hos Erik! Det finns ingen fläkt ovanför spisen så det blir ju osigt i hela huset, till och med hela vägen upp... fya, det blir bättre när han köper ett annat hus. Det här blev ju som nå misslyckat projekt eller nå det här. Men man lär sig av sina misstag så det var ju inte fullt ut negativt. Har ju haftnågra mysia månader här också :) Iallafall... så tror jag att Melvin är borta. Han har inte kommit hem än och han brukar jämt sitta och vänta på oss när vi kommer på eftermiddagen. Om han inte gör det så kommer han strax efter. Tror inte han hann äta nå frukost i morse innan han gick ut heller så han borde ju vara hungrig? Usch blir så orolig, man ska inte ha lösa djur :( Jag skrev ju tidigare att jag skulle plugga,laga mat och promenera... Laga mat och plugga lite smått har jag hunnit med. Men självklart så somnade vi efter att vi ätit en snabbis och när vi vaknade var de mörkt och jag var slö som tusan. Så promenad blir det inte tror jag. Om in Erik ångrar sig och vill gå en sväng då, för själv går jag inte! Mörkrädslan tar över där.
 
Nu ska jag fortsätta plugga latin och bara slappna av en stund. I morgon ska jag till sjukgymnasten på eftermiddagen, på förmiddagen ska vi vara i aulan och ha källkritik, vad nu det kan innebära?
Sen efter skolan så åker jag nog till mamma. Vill slippa alla krav på matlagning och sånt ibland. Bara åka hem, och göra det jag vill göra. Krypa ner i sängen, plugga och bara vara...
 
 
 

Påväg hem

Där väntas mat, promenad och plugg!








Miss you

 
 

The power of love is stronger than everything

 
 
You looked happy with that little girl on your shoulders, happy
I know where she got those crystal eyes of blue
Time's been sweet to you

As bad as it was, as bad as it hurt
I thank God I didn't get what I thought that I deserved
Sometimes life leads you down a different road
When you're holding on to someone that you gotta let go
Someday you'll see the reason why
Sometimes, yeah sometimes, there's good in goodbye


Huvudvärk

Har haft det flera dagar nu. Bli bättre på morgonen när jag vaknar men den kommer strax tillbaka...
Idag har jag gått i skolan 8-16, mockat, hälsat på Therese i nya lägenheten, bäddat ren/städat och duschat!
I morgon bitti väntas det rundvadring på torsberg för kilafors niorna. Vet fan inte ens vad som kommer hända, vad vi ska göra eller vem jag ska guida med? vet fan itne ens vart grejorna vi ska visa finns. HAHAHAHHA... okej, de va inte kul. Men nu måste jag sova. Så jag orkar... leva... hejdå...
 
fula torsberg dödödödödödö

Neeej hjälp?!

Varför hamnar bilderna som är för stora ovanpå min sammanfattning? Dom har alltid hamnat under. vad har jag lyckats med? Vet att det går att ändra storleken på bilderna men när jag lägger upp via telefonen så funkar inte det, och jag lägger ju nästan jämt upp bilder vi telefonen...... PROBLEM!
 

Hard times, haha






Another day, another fail

Sitter i skolan nu och har precis ätit upp min macka som jag var och köpte. Var hos kurratorn på lunchen och det gick över tiden ordentligt så missade även lektionen som vi hade efter. Det blev en lång diskussion. Om mötet på UM igår, om mamma om skolan, soc... ja allt. För hoppningsvis löser det sig snart. Jag håller tummarna. snart är det min tur... Vi har även diskuterat om utlandspraktik i skolan idag och jag funderar fortfarande så det knakar. Kul att åka OM allting är okej hemma. Annars går det inte. så jag kanske ansöker iaf, man kan ju ändra sig.
Efter skolan ska jag nog åka hem med Erik. Eller om jag ska åka hem, vet inte. Haha nu blev det mycket "vet inte" men jaaaag veeet inteeee! Vi får se
Nu ska jag ha svenska i 2 timmar, sen vård. Måste försöka få tag på vaktmästaren också, så var det ja.... hmm...
 
 

Bråttom bråttom

Har fixat ansiktet, klätt på mig och äter frukost nu. Ska snart sminka mig, borsta tänderna och ta på mig ytterkläderna. I skolan väntas det matte.... utan mattehäfte.... för jag har ingen nyckel.....
 

Söndags trök


Här kan filmen köpas: The Dictator
 
 
Skaparna av Bruno och Borat är tillbaka med en ny sjuk komedi: The Dictator. Den handlar om hur den excentriske diktatorn Aladeen, hamnar i New York och tvingas leva bland vanligt folk. Klockren rulle som nu släpps på DVD och Blu-ray – ett givet tillskott till filmsamlingen!

So true!

Pharmacy Company Sweden 1 AB
 
Kilafors apotek kan vara bland dom bästa som finns! Urgullig personal, underbara erbjudanden och dom har alltid allting hemma! Finns de inte i Bollnäs, så kan jag med säkerhet säga att en finns i kilafors! Är så glad och nöjd över att ha hälsocentralen och apoteket precis bakom husknuten! Go kilafors!
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

Jag är sur. Ovanligt? näää

Somnade i två sekunder så VIPS var Erik borta. Var var han då? Jo han var ute och gick. KUL. Det ville ju jag också göra. Så jag bkev sur, igen. heheheh
 
Nyttighetsveckan har startat
 
 
 

Måndag och godmat

Jävligt dryg dag i skolan idag. Har inte fått upp låset än heller, hade varit bättre om jag kunde hitta nyckeln. Haft världens huvudvärk hela dagen. Den går från nacken upp i huvudet och in bakom ögonen. Nästan som migrän, men bara nästan. Ska försöka sova någon timme nu, sen ut och gå, och sen läsa klart boken tillsammans med en god fruktsallad!
ps jag älskar Erik <3




lika fula på kort du och jag, därför vi passar så bra ihop



lyckades få till det idag också, lite mycket kolhydrater jaaaao!

Men nuså

Får det vara nog. Tänker inte acceptera att bli bemött som den som alltid finns där. Man ska väl få någonting tillbaka någon gång också. Och folk som hör av sig av ren och skär nyfikenhet och rotar i ens innersta hemligheter och tankar, och sedan bara skiter i resten. Skiter i mig efter att faktat nått ut. Nä fyfan. Ska rensa min vänslista i mitt hjärta. Många som ska ut därifrån. Trött på att vara den snälla omtänksamma. Jag ska faan säga ifrån hädanefter. Låta bli att snacka. Ja, det ska jag!
 
 
 
 

Oct. 01, 2012




Mot Bollnäs

Står och väntar på bussen nu. Går direkt till UM och sen på lektion. Det roliga idag är att jag tappat min skåpnyckel, så de blir till att jaga vaktmästare och klippa upp skåp. Kul! :-)










RSS 2.0