Fortfarande på dåligt humör

men det blev bättre efter en tur till stallet. Mockade, packade hö, tog in hästarna och gav dom mat! Sjukt hur det kan göra en människa så lugn. Mig funkar de på iaf. Min häst är det stundvis det bästa jag har.
Just nu ligger jag i sängen och tillökar mitt finn-förråd. Med andra ord så äter jag choklad ;)
Nu ska jag fortsätta fundera på livet tills någonting händer. Och då menar jag INTE att mamma ska komma och be mig sortera alla tvättade strumpor, för det är inge kul...!
 
Mongobild på mig och katten. Jag la mig på golvet och skulle sträcka på mig å då ansåg han mig som en perfekt viloplats !

Jävla skit telefon

Ja jag kan fortfarande inte få upp mina bilder från telefonen på någon dator. Går jag in i mappen där bilderna brukar finnas så står det 0 objekt. ÅHH blir trött på saker som inte fungerar som dom ska. Köpte ju just en telefon för att kunna knäppa kort och lägga upp bilder på datorn. Jävla skit. Nån som vet hur man ska göra?
 

Irriterad

Jämnställdhet var de ja. Ellerhur.

Home

När jag stod och väntade på bussen idag så höll jag på med ett inlägg men sen kom Julia och inlägget försvann så jag skriver väl ett nu istället då! Ja idag har de varit en lång dag. Började med 2 timmar engelska, 1 timme historia, lunch, 2 timmar psykiatri och sist 1 timme medicin. De gick ändå ganska bra och flöt på. Hoppas lektionerna kommer igång på riktigt nästa vecka, orkar inte slöa längre. Ja men övrig då. Nu är de ju skiftning från sommar till höst vilket betyder ledbesvär. De började igår med ont i högerarmen, och fortsatte idag med att ha ont i även vänster. Så kommer de väl kanske hålla på hela vintern antar ja. Trök! Fredag är de ju idag också men inte ska jag göra något e. Vänta på att mamma kommer hem med choklad, sen vänta på att Erik slutar vid typ 10. Ska börja läsa min engelska bok nu så passar väl på innan jag somnar. Haha. Ha de bra! :-)

120823 godnatt

I know i let you down
but it´s not like that now
This time I´ll never let you go
 

Behöver nya höst/vinter skor typ nyss

Mina kängor jag köpte från Ellos förra vintern har gått sönder. Hela hälen har typ lossnat och haha ja dom är tvärslut. Need a new pair!
 
 
Dessa skulle sitta fint!

Back to normal

Egentligen kan man väl säga att allt är över nu. Men det är inte det, inte för mig. Tankarna finns med mig var jag än går och vad jag än gör. Ensam? ja fruktansvärt. Men jag lever iallafall och jag tänker ta en dag i taget och göra det som måste göras. Skolan bland annat. Ja fy den där skolan... Såhär är det med mig... Jag hör inte om någon lärare pratar med mig det går in, och sen ut. Jag fattar inte, mina öron kopplar inte till hjärnan. Därför HATAR jag dom första veckorna i skolan som bara består av information, prat och genomgångar. I don´t get it. Hoppas mina lärare fattat de nu så dom inte tror att jag är otrevlig och ointresserad. Ser ju död ut när dom försöker förklara nå. Ska jag lära mig något måste jag ha papper, penna och en bok. Så är det bara. Men jag ska fixa detta läsår också. Trots alla motgångar och trots all konstig person på Torsberg. Japp!
 
/tjejen med magont
 

Död

Vaken och snart färdig fixad. Nervös som ett jag vet inte vad. Ska vara på sjukhuset kl 11, Jullan följer med så det kommer att gå bra <3 sen ska vi möta upp Åse och gå till Aulan på skolan. Undrar vad vi ska göra idag.....? Aja nu ska jag peppa mn lilla syster som snart sticker iväg till nya skolan och första dagen på högstadiet. Lillgumman <3
 
 
 
 
 
 
Det som gör att jag orkar ännu en dag <3

Tisdagen den 14 Augusti

Ligger nu nyduschad i sängen hemma hos mamma. Ska försöka sova någon timme innan det bär av mot Hudiksvalls sjukhus. 
 
Jag älskar dig Erik, och har gjort det i 3 år och en månad. Alltså i 37 månader. Vem fan skulle jag varit idag om jag aldrig mött dig, skulle jag ens funnits? Det är någonting jag aldrig kommer att få svar på. Istället glädjs jag åt att du är min och att jag får somna bredvid dig varje natt för att vakna tätt intill nästa morgon. Obeskrivlig känsla att älska någon så djupt och intensivt. Du är helt enkelt bäst, min skyddsängel <3
 

Kill me, and do it fast

Fan nu är jag inne i en "vill bara dö" period. Klockan är 19.42 och jag vill redan gå och lägga mig. Och då har jag inte gjort ett piss idag heller. Så sjukt irriterande. När ska allting bli dom vanligt igen? Orkar inte med detta längre, orkar inte ha ett huvud som är mer av än på.
 
V I L L    DÖ

Det är inte så jävla bra nu nej

När livet sviker så in i helvete att man inte tror att det kan bli värrw, när något så overkligt helt plötsligt blir så verkligt så du kan ta på det. När ett livsviktigt beslut ligger i dina händer och du tappar kontrollen. Det är då man behöver dom som betyder allra mest. Vännerna som aldrig sviker och en tokigt söt pojke i sin närvaro som aldrig lämnar en. Erik du ska även veta att jag verkligen verkligen tror på dig när du säger att du älskar mig, även om gångerna är få, så visar du det genom att alltid leda mig tillbaka på rätt väg och genom att aldrig lämna mig. Real love? Oh ja <3 3 år har faktiskt passerat med dig tätt vid min sida och hur jävlig du än kan vara så är det du som gett mig dom bästa stunderna i mitt liv också. Jag ångrar inget och kommer aldrig att göra det heller.
You and me, tills den jävla fucking döden skiljer oss åt!
 

Beslutet är iallafall taget och den kommande månaden kommer att bli ett rent helvete. Hur jag ska klara mig igenom detta? Inte en jävla aning... men på något vis ska det väl gå också. Undrar om livet någonsin kommer att kännas enkelt? eller om det någonsin kommer att bli någorlunda bra? en fråga jag lär få vänta på ett svar med. Tills vidare gräver jag ner mig i jorden och väntar på att den fasansfulla dagen kommer då livet förändras föralltid. Hejdå Jessica
 

messed up

I´ve got to move on and be who I am
I just don´t belong here
I hope you understand
We might find our place in this
world someday
But at least for now
I gotta go my own way

Empty

En fråga med så djup existentiell betydelse
- där gränsen mellan liv och död blir så tydlig-
kan aldrig vara enkel
 
Jag älskar dig, vem du än är, vem du än skulle ha blivit
will allways remember, will allways regret

fu

I´m only here because you stole my heart
 
Jag vill inte förstöra ditt liv, så istället förstör jag mitt
 

Stronger than this

I´m broken
do u hear me
I´m blinded
cause you are everything i see
I´m dancin alone
I´m praying that your
heart will just turn
around
 
 
 
Cause we are the same
You saved me
And when you leave it´s gone again
 

Godnatt

Ingenting verkar funka ikväll så orkar inte skriva något utan bilder. Har varit hemma från jobbet i 2 dagar nu och känner mig lite bättre. I morgon väntas de igen.. Sen efter de blir det en sväng till stallet! Godnatt

RSS 2.0