...

Känslan när man gått och lagt sig och inser att man varken har borstat tänderna eller tvättat bort sminket!
 
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖöö

Godnatt


Bänkad framför tvn

Sitter hemma i soffan och tittar på fälttävlan OS! Mina hästar får vänta till ikväll, orkar inte stressa nu! Så sitter här med en hemmagjord sallad och pållar på tvn! (Y)
 
 

Hemsk natt

Fyfan! Har vaknat ungefär en gång i timmen, vridit på mig och somnat om. Det är 25 grader varmt här inne i lägenheten och den här natten va fan hemsk! Usch.
Har alarmet ställt på 07.45 men när jag vaknade klockan 6.40 så klev ja upp! Ungefär nu känner jag mig som människa igen efter att ha snytit mig tusen gånger och proppat i mig ipren. Nä usch. Nu glömmer vi denhär natten...
 
Just nu sitter jag och äter frukost, ska duscha efter det och sen sticka till jobbet i 4 timmar. Sen blir det stall och efter de grillnatta!

Klagosång

Nä det är inte riktigt bra nu e. Känns som att jag bara tänker på allt jag inte har istället för på det som jag faktiskt har. Men jag antar att det är vanligt så grumlar inte mer över det. Men någonting jag grumlar över är varför jag i 3 nätter plågats av en äcklig magvärk. Så fort jag somnar kommer den, och den följer med mig i drömmen hela natten och försvinner lagomt till jag vaknar. DET däremot är nog inte normalt. Hoppas det är mensen som kommer.......
Sen så är det tyvärr så att jag har feta finna i hela mitt ansikte och jag vill knappt gå på affäern. Eller jag kan inte göra det, utan att skämmas. Känner mig tjock och äcklig vart jag än går och vilka kläder jag än tar på mig. Känner mig fattig och eländig, ensam och ja... typ allt dåligt man kan känna sig.
 
Jag vill ha pengaaaaar och körkort. Det är fan det enda jag vill ha/behöver. Fuck kärlek, vänner och djur räcker!
 
I morgon blir det grillnatta med bästa Julia, fan vad jag behöver henne just nu! Men först blir det såklart jobb från 9 till 1, stallet och sen bussen till bollnäs. Påtal om Bollnäs. Va nyss där med Erik och handlade lite som fattades här hemma. Så vi ligger hemma hos mamma nu och gottar lite framför tvn. Men som sagt, är inge bra nu e! Tur goserik är här, en natt ska vi väl lyckas hålla sams iaf <3
 

Booooring

Japp de är tråkigt att blogga igen. Har typ aldrig tid och känner att jag har viktigare saker för mig. Skriver väl när jag har lust och när jag känner att jag har tid!
Idag har jag inte gjort någonting speciellt. Varit hem till mamma en sväng (sov hos Erik) och upptäckte att de låg 4 nya kattungar tillsammans med dom andra. Så nu har vi 4 till som Myra måste fött någongång inatt. Dom är jätte fina! Så vill någon ha katt så är det bara att höra av er :)
Ikväll blir det nog en sväng till Bollnäs för å kolla på bilar, men vi får se när.
Byebye

Afternoon

Kom precis hem från Venedig och en grekisksallad, efter käket åkte vi till konsum där jag köpte popcorn, loka och melon. Nu ska jag cykla till stallet med Annki sen ska jag duscha å resten av kvällen mysa på framför tvn! Hoppas Erik kikar förbi här i min ensamhet... Måste bara påpeka ännu en gång att detta sommarjobb är mitt första och sista. Iaf inom äldreboende. USCH säger jag bara.
 
Först: cykling 8 km, dusch och SEN gotta!

Ja det kan man undra..

Hur sjutton jag ska klara mig själv i en hel vecka. Alldeles ensam hemma i den tomma jävla lägenheten och den enda sysselsättningen är det där jävla sommarjobbet mellan 9-1. Helt värdelöst!
kan ju knappt vara nå med Erik heller för hur jag än gör så måste jag jobba kl 9 på morgonen och Erik har semster en vecka från och med idag så inte tar jag mig till Kilafors då heller.
Sååååå är det någon som vill göra nåt efter 1 om dagarna, give me a call

SJUK

Självklart så kunde inte jag få vara den enda i familjen som lyckades hålla sig frisk. Igår började jag känna av i halsen och idag är det värre. Men har antagligen haft infektionen i kroppen ett tag med tanke på slöheten och olika smärtor överallt. Så hoppas att resten av symptomen blir små så jag lyckas härda ut det här. Ska ju iväg och ha min första jobbdag idag också. Vore olyckligt om jag blev så sjuk att jag missar det. 
Men jag fårväl kämpa på helt enkelt. Har en känsla av att den här veckan kommer bli jobbig då jag måste cykla/gå till stallet varje dag. Mamma sticker iväg idag och blir bortrest till nästa torsdag. Men det får gå det också, bara jag som sagt inte blir allt för sjuk.
 
Sagis och min prins igår! :)

Kvällsfika

Har precis bytt om till myskläder och ätit kvällsfika. Är fortfarande hungrig så hoppas jag blir mätt efter isglassen som jag tänker ta snart. Är fortfarande irriterad, surig och har ont i kroppen. Hoppas det är mensen som är påväg!
Inatt så sover jag kvar hemma, Erik ska få känna på hur det känns att göra sin egna mat och matlåda ibland å :) I morgon ska jag in till Bollnäs och köra vid 12 tiden, sen rida och förhoppningsvis träffa min älsklingserik på eftermiddagen. Nu vet jag inte om jag ska byta om å ta en till promenad eller om jag bara ska mysa ner mig i sängen å spela på telefon å sen somna... det får jag funder en stund till på. Ha de så bra min vänneeeer!
 
mums som faan

Duktig häst idag!

Kom hem från stallet för en stund sen. Kvicken var jätte duktig idag, jag var lite mindre duktig :P
Han tog höger galopp TRE gånger och fortsatte även galoppera i rätt galopp när jag styrde ut honom på stora fyrkanten och brassa runt där nåra varv. I RÄTT GALOPP!!! :D:D:D::D Har man bästa hästen eller vad! Blev så sjukt lycklig så ni anar inte. Min tottohäst <3
 
 
 
 
<3

Fint väder på gång?

Sticker till stallet nu, träning väntar!

Flisan saknar pappsen

Styrkekramar till er <3

FML

Jag hatar den här jävla hålan ibland! "MINNESLAPP KAN EJ GES" är det enda som lyser i den där jävla automaten. KÄNNER DEN INTE JAG LIDER AV PANIK?!?!??!
 
Har gjort en FET jävla stor miss. Hade 400 kr kvar på kortet, träningen kostar 180. Ja har ja tänkt, kan ju handla lie iaf. Problemet är bara att jag glömde bort att mamma fyllde på min telefon med 200 över internet. Så nu står jag här med typ 0kr och 0 öre. När jag gick till bankomaten och skulle kolla exakt hur mycket pengar jag har så står den där Jävla texten på skärmen, som den jämt gör! Så nu lider jag verkligen av panik. Försöker fundera ut vem man kan låna pengar av. FUCK vad jag hatar att vara efterbliven ibland. ÅHHHH, att jag inte bara ger upp!
 
XOXO sur Jessica

Godnatt ifrån Segersta

Har precis bäddat rent i sängen och ska gå och lägga oss nu. Ridningen gick bra idag, tog en sväng i padocken. Dock flyttade han undan segt för vänster skänkel och han va hård i munnen. Hoppas han går mjukt och fint i morgon på träningen! Godnatt då, sov gott :)
 
 

Nej jag mår faktiskt inge bra

Jag är surig, grinig, trött, lat, onyttigt, har ont överallt och kännar att exakt allt är jobbigt just nu. Jag har inte ridit på 3 dagar och jag ska träna i morgon, hur bra är det på en skala? Jaja så illa är det väl inte men känns jobbigt att jag inte ens haft lust med att rida. Ska jag vara ärlig har jag ingen lust nu heller. Inte när jag vet att det är 4 km dit, ridning och 4 km hem som väntar. Det är alla dessa "måsten" som tar kål på mig. Skärpning nu!
 
Det ordnar sig nog...

Tjocka Kivi

 
 
 
 
 
 
 

Rensar bilder, brb


Mot Bollnäs!

Kom hem från Stinas stall nyss där jag fick rida lilla Kivi medan Stina körde Anneli! Nu ska vi in på Rusta, till ridhuset och sen 13.30 ska Stina kvala häst! Ses senare :)
 
Snygging Kivi! (Jaa Erik jag har din tröja, haha...)

Godnatt!

Säger godnatt ifrån Stinas place! Godnatt och sovgott alla människor.
P.s älskar dig Erik <3
 
Slänger upp en bild på my best friends så länge dåå! Ses i morgon!

Nääää nu ni..

Humöret bortblåst lika som solen. Jag skiter i ALLT, köper med mig gotta och åker till en bra vän!
Tacohej!
 
 
Less på typ allting just nu, blääää. orkar inte ens skriva av mig så får väl snacka massa skit med Stina ikväll. Kanske lika bra de så jag inte skriver nå knasigt här..

Dear santa...

I really do want a puppy this year...
 
 

Kan man må annat än bra?

När man har detta runtomkring sig...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAHA

 
Julia Einarsson, den här bilden är till dig!

HEJ!??!?!?!??!??!

Sitter i Svedja hos Micke och Lena nu. Tvättar åt Erik och lånar datorn, dom är borta här idag allihopa så nu har jag två hus för mig själv! haha. Zeb vakt är jag idag iallfall, och kanin vakt tror jag? äh den behöver inte så mycket uppvakning. Idag ska jag som sagt vara med Zeb, tvätta och kanske städa om jag orkar. Och knäppa massa kort! Senare ikväll så ska jag hem till mamma för Erik ska på parken och pappa kommer och hälsar på i morgon bitti. 
Nu ska jag ta tag i dagen och göra någonting bra av den, gör det ni också! :)
 
 
Åhh, sötnos <3

LOVE U


Promenaden igår

Tog en kvällspromenad igår efter maten på 4 km. Är glad att jag så sällan får håll, det uppskattas!
Jag insåg just då i det ögonblicket hur mycket jag älskar Segersta. Det finns ingen finare plats.
 
 
 
 
 

Kycklingsallad på mitt vis

+ majs och såklart kyckling
 
Jag tärnar 2 stora kycklingfiléer och kryddar med citronpeppar!
 
Blandar ihop allt och simsalabim, mums!
 
Så himla enkelt och väldigt nyttigt :)

Bollnäs

Kom hem från Bollnäs nyss där jag faktiskt, efter 5-6 år kostade på mig frisering hos en frsörsalong.
Det blev jätte bra, allt slitet försvann och det blev uppklippt och snelugg blev de med. Slänger upp en snabb bild men ni ska få bättre sen :)
 
Har satt luggen bakom örat så det ser lite cp ut, men blev jättefint och jag är jättenöjd!
 
 
Provade dom nya skorna idag och dom var helt klart värd 49 kr ;)

...

Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar,
gå med dom som vill dig väl även om dina fickor är tomma!
 

På gång!

Sen jag kom till Erik så har jag hunnit göra kycklingsallad, promenerat, dampat på Erik och tittat på tv. Ska väl snart ställa mig och göra matlåda åt han, kycklingsallad dög tydligen inte att ha i den. I morgon tänkte jag visa er hur jag gör min kycklingsallad. Alla kanske inte vet de men jag är faktiskt ganska duktig på att laga mat! Så tänkte börja med de nån gång i veckan och visa er maträtter jag lagar med tillhörande recept! :-) vi ses i morgon

StaroQuickly <3

Vi ska visa världen, att ni har lika mycket värde varesig ni är en envis ponny eller ett ståtligt varmblod.
Varesig ras, färg eller temperament.

Dålig kondis..

Kom precis hem från stallet. Vi fick gå hela vägen heeem, de va jobbigare än vanligt. Så vi stannade på Sibogrillen å käka, systami å jag! haha, bra kombination.. Träning och diet brukar man säga, men det struntar då vi i. Nä jag gör inte det iaf. Det får vara slut på det här nu. Jag ska bli nyttig igen. Punkt slut. Mår mycket bättre då! :)
 
Sista fetis maten på lääänge!

Nytt från igår

Shortsen!
 
Mjukisarna
 
Anledningen till att det blev som en rosa skugga i nederkant av bilderna beror på att jag har telefonen på en rosa hylla. haha

Och detta bådar gott?

 

Kittismissar

Igår föddes Astrids kattbebisar! Dom är så söta att man vill äta upp dom!
 
 

Igår...

Efter att jag duschat och ätit plättar så övningskörde jag in till Bollnäs för att sedan ha en körlektion på abe. det gick ganska bra. Fick prova på att köra i stan, ska fortsätta med det nästa vecka. Sen blir det ett uppehåll fram till september. Dock ska jag ju på riskettan i början av augusti. Ibland känns det som att jag är väldigt tidig med allt men på ett vis känns det skönt också. Jag vill vara säker när jag skriver/kör upp.
Väl i bollnäs så besökte vi Rusta och sedan skulle mamma handla på Lidl. På Rusta köpte jag med mig ett par mjukissbyxor hem, och tro det eller ej men hittade ett par mysshorts på Lidl också! Haha dom har mycket smått och gott där :) Ni kan få bilder senare efter att jag duschat. Nu har jag bäddat ner mig i soffan och ska sova någon timme. See you !
 
 

Hemma

Kom precis hem från stallet. Nu ska jag fixa med lite bilder och en video jag filmade nu när jag red. Haha.
Ska jag lägga upp den? 5 "ja" och jag gör det.. Jag låter hemsk för jag pratar som en tok...

Det som händer under videon är alltså att ni får följa med mig när jag rider över vägen och sedan vidare mot en träbro som ligger halvt under vatten. Ville visa er hur duktig min häst är. Men efter jag att lyssnat på mig själv när jag snackade ändrade jag mig... haha.
 
Finaste hästen!

Självutlösare och ny tröja

När jag var på stan med Erik i lördags så köpte jag med mig en tröja hem som de va rea på. Hittade den innanför dörrarna på FANNY´s och det hade kostat 199 kr, men fick den för 99.
Tyckte den va helläcker, och det var jag tydligen inte ensam om för när jag hade den på mig första gången igår fick jag till och med en komplimang över den. Erik sa: "Mäh, vilken fin tröja du har"
Och blev ungefär: Vadå, vart har jag spillt något nu?
HAHA, våran humor alltså. Jag trodde såklart att han drev med mig, för jag har aldrig hört någonting liknande komma ur hans mun när det gäller mig och kläder. Haha du är söt Erik!
Ja och som rubriken lyder, kom ju på att det kanske finns en självutlösare på telefonen, och såklart gjorde det de! Så nu blir det mer outfit bilder än ni kan ana ;) Nu måste jag sluta skriva och stoppa någonting i magen, måste till stallet!!
 
 
 

DISS

 
 
Nagellacket hade börjat lossna (?) låtsna(?) HAHA hjärnsläpp men iaf...
Ja så jag skulle ta bort de med nagellacksborttagning och måla dit nytt. Det tog fan en halvtimme att få bort alla glitterkorn, jag fick skrapa bort dom med naglarna så hela naglarna blev upprivna. (kornen var guldfärgade innan jag började gnussa på dom) Men iaf, sjukt snyggt nagellack, men är egentligen inte värt pengarna om man är en sån som gillar när det går snabbt. Dvs någon som inte har tid att först sitta i en halvtimme och försöka få bort skiten, sen måla på nytt och vänta tills de torkat. För jag blev verkligen tvungen att måla på nytt. Naglarna såg hemska ut efter att jag klöst på dom.
Iaf så kommer nagellacket från H&M och jag ger det en diss. Dock så är det sjukt snyggt så länge det sitter på!

Träningen igår...

Gick egentligen inge vidare. Jo visst Kvicken lyckades ta sina första steg i vänster galopp, men allt annat kändes nästan närmare katastrof. nej nu överdriver jag men kan inte låta bli att känna så. Jag fick rida i en grupp med 3 denna gång.. Både hästar och ryttare låg på helt olika nivåer. Jag med mitt varmblod, en kille med sin dressyrponny och Tova med hennes nyinskaffade Poppan. Kan ju säga såhär, att det inte blev mycket tid över för mig. Kvicken blev stressad när vi blev så många och kunde inte koncentrera sig ordentlig så jag fick honom inte att gå något vidare, vilket resulterade i att vi mest bara var i vägen. Ett x antal gånger så fick vi bara gå åt sidan, varav en av dom gångerna blev i 20 min! Vadfan, jag betala 180 spänn för 40 min. Men som sagt, jag fick iaf in honom i vänster galopp 2 gånger till och med. Så jag är nöjd. Min häst är duktig, men han måste ha lugn och ro på träningarna, inge flaxande och skrikande av ponnyryttare runt omkring sig. För när jag red honom i padocken förra veckan så gick han som ett ljus. Då var det bara vi två, och kossorna. Men vi får kämpa på, jag ska klara det här!
(Sen blev jag sjukt irriterad av en grej jag inte kan skriva om här, med hänsyn till den jag blev irriterad på) Kvicken kände nog av min irritation också, eller, de är jag säker på att jag gjorde.
Det roliga var att jag gav Agnes min telefon och bad henne ta MASSOR av kort. När jag får tillbaka telefonen säger hon : Det blev ETT!
Åhhhh... ja, men typ så var gårdagen i stallet/träningspasset.
Idag så blir det en lugn skogstur nu på förmiddagen. För vid 2 tiden ska jag på ABE och köra, äntligen ska jag få göra något som stärker mitt självförtroende enormt.
 
Som sagt, ingen vidare form eller hållning just i detta ögonblicket. Men ni ska få se, tror jag ska ta hit en vän med kamera något tag som vill foto när jag rider? En liten peng kan ni väl kanske få om ni är snäll ;)

Nu blir det filmmys innan stallet!

Har precis kommit hem och nu blir det till att poppa popcorn och byta om till myskläder! 
Skriver sen! :)
 
Grekisksallad på Hambogrillen!

Jag och Erik försökte fiska igår

Men det blev mer en upptäcksfärd.. haha, tyckte vi inte hade åkt så länge å Erik ba:
"Jessica? hur länge har vi åkt? För på gpsen står de att det är 50 min till kilafors....."
HAHA, de va lagomt snopet. Vi kom ut borta i annefors å vi som trodde vi åkte mod tönsen och ondtjärn. 
Kvällen avslutades med pizza och mys framför tvn :)
 
 
 
 
 
 
Är så glad att jag har er mina fina pojkar, ni är bäst!

Isglass

Nån som brukar köpa sån här isglass som man lägger i frysen själv?
Jag köpte ett paket på dollar i lördags men glömde bort dom och kom precis på att jag hade såna i frysen så då tog jag en. Apelsinsmaken var jätte god iaf så nu vet ju jag vad jag kan smaska på idag ;)
Snart ska jag börja fixa till mig för jag ser ut som ett dass bokstavligt talat, ska möta upp Maja på kilafors city å ta en lunch å prata massa skit. Sen går vi hem till mig och kolla film å käkar popcorn. Vid 5 tiden drar jag mig upp mot stallet för jag ska ha dressyrträning idag. ÄNTLIGEN någonting som kan ge mig lite motivation. Kvicken har gått väldigt lugnt den senaste veckan, 3 skrittpass, ett galopp/travpass, ett pass i padocken för att fräscha upp de vi gjorde sist på träningen och sen fick han stå igår. Ja va på dåligt humör och det regnade ju hela tiden. Han är säkert lite stel i rumpan också efetrsom dom står ute (det regnar ju inet mycket på natten) men det ska nog gå bra idag ändå tror jag. Längtar :)
 

Stadsfesten Lördag 14/7

Saga kom hit vid 6 tiden, sminkade oss och klädde på oss innan vi drog vidare och hälsade på Therese. Där kom mamma och hämtade oss vid halv nio och då åkte vi in mot bollnäs. Hon släppte av oss vid långnäs och vi tog en promenad in mot stan. vid 21.30 gick vi in på området och väntade på Uggla. Han va riktigt bra men de va inte alla fulla människor runt om. Man fick slag, sparkar och tinnitus! Så vi lyssnade i 20 min inna vi fick nog och gick till max. Vi hade så himla mysgt under kvällen och efter max så tog vi en promenad till Långnäs igen där vi la oss i gungan å bara pratade sen gick vi tillbaka in på området men när klockan började bli 00.30-01.00 så ringde vi efter skjuts och Erik kom och hämtade mig. Vi åkte runt en sväng och bara pratade innan vi for hem och jag sov hos honom. Så det blev en riktigt lyckad kväll!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar dig Saga Jonsson <3
 
 

Älskade pälsbollar

 
 
 
 
ÅHH ORKAR INTE
 
 

Tom...

Jag känner mig helt tom inuti. Som att jag fattar vad som hänt men ändå inte. jag vill inte förstå det. Och fortsättningen kan jag inte ens tänka på. Men som du sa till mig. Ger jag dig 100 så får jag 100 tillbaka, och tvärtom. Du lovade att jag kunde lita på dig och därför ska jag göra det, den här gången. Du vet så väl vilka du kan räkna med när det kommer till kritan vilka som inte sviker dig i första taget. Jag är en av dom, och jag kan rabbla upp några till. Får du bara tillbaka dina egna tankar igen så kommer du fixa de här. Det är jag övertygad om. Du vet som sagt vad du har att kämpa för. Jag kommer alltid finnas här bakom och stötta dig, leda dig tillbaka på rätt väg. Vilka misstag du än begår. Inget är för stort och inget är för litet. Så om du någon gång vänder dig om och tänker välja fel väg, så kommer jag att stå där bakom dig och leda tillbaka dig på den rätta, så som du alltid gjort med mig.
Lyssna bara till ditt hjärta så kommer allting lösa sig.
 
Kämpa på, det finns dom som behöver dig så jävla mycket.
 
/Jessica
 
Bilden har ingenting med texten att göra, förutom att jag känner mig precis som bilden. Upp och ner.
 
 

Hemma från Bollnäs

Vid 1 tiden åkte vi mot Bollnäs. Vi var in på Fiskerean vid statoil, dollar, karlsson, Willys och rusta. Jag köpte med mig massor av såna där festisar från rusta, samt lite tröstgodis. Köpte även ansiktsmask som jag ska kleta på nu innan jag hoppar in i duschen. Mår verkigen inge bra idag, känner mig helt förstörd. Jag tänkte att jag skulle skjuta upp smärtan så jag kunde ha roligt igår, så idag kom den som en käftsmäll. Är så jävla arg och besviken, vill inte tro att det är sant...
 
 
 

lever!

Hade så jävla kul igår att de går knappt att beskriva med ord! Kom hem vid 3 tiden, Erik hämtade mig i Bollnäs så sov med han i natt. Tror han va lite orolig ;-)
Men de här ska definitivt göras om och bilder kommer sen när jag är hemma hos mamma. Ha de bra så länge!

Godmorgon mina vänner

Har precis kommit ut ur duschen så nu känner jag mig levande igen. Ska ta och äta någonting nu sen ska jag ta tag i några problem och sen blir det stallet för min del. Ikväll blir det stadsfesten och jag hoppas att de blir kul!
Nu ska jag kila och göra vettigare grejor än att sitta här och dega.
 
 

GODNATT

Nu ska jag krypa ner i sängen och tänka en stund, sen drömma och sen sooooova! Underbart.
Wish my love were here...
 
 

Snyggaste outfiten

Nu vet jag vad vi ska ha på oss på träningen på måndag, helt klart!
 
 
Orange är såå fint! 

Gefle all day long!

Inte riktigt men nästan. Kom hem vid 5 kanske, krångla med biljetter till i morgon i typ 2 timmar. Sen åkte jag till stallet och kom hem för en stund sen, har hunnit med att äta och fota grejorna jag köpte!
 
 
 
 
 
 
Stora glitterkorn och orange
 
 
 
 
 
 
 
Och ett par jeans!

Jag och mina skönhetsskavanker

Jag är också en människa. Titta bara på allt detta. Men det här är jag, och utan dessa ärr är jag ingenting. Det är inte jag.
 
Ramlade av Kvicken någon gång runt 06-07 och fick detta är. Jag hatar det inte men jag tycker inte om det heller
 
Ärr på insidan av högerarmen. Min pappa har haft cancer två gånger och då han fick syn på ett födelsemärke som vuxit så tog vi bort det direkt vilket resulterade i detta ärr. Provsvaren var negativa :)
 
Ärr som kommit pga av ren och skär dumhet. Även en gnutta omognad är nog inblandad.
 
Pigmentfläckar som syns betydligt mer i verkligheten. Styrkan på dom varierar beroende på hur brun och torr jag är.
 
Skyller på Erik här, ellerhur? ;)
 
Har två bristningar på vardera sidan om höften. Haft dom i något år nu och vill inget hellre än att bli av med dom. Detta är mest bara fjant men hör absolut inte till de saker jag "inte vill bli av med". För jag kan nog vara mig själv utan dessa ska ni se. Dock har detta gett mig en ny insikt, antagligen om jag någongång i framtiden kommer skaffa barn, så kommer såna här pryda hela min mage antar jag...
 
Sen har jag massor av andra grejor jag inte är nöjd med, skavanker som jag varken är stolt över eller tycker om. Men jag accepterar dom för det är en del av mig. Tillexempel så tycker jag att allt mitt "fett" sätter sig på rumpan, jag tycker att jag har små tuttar, jag tycker att jag har mycket finnar både i ansiktet och på ryggen, jag tycker att jag har stora lår och herregud jag kan rabbla upp massor. MEN jag mår inte dåligt av det, och det är det viktigaste!
 
 

Dagen räddad!

Spenderar timmen på tåget med min älskade Saga! Åh vad lycklig jag är som har världens babe!
Älskarälskarälskar dig!
 
Blev en lite rolig outfit bild pga av att Agnes inte kom överrens med kameran, men det är ju bättre än inget 
 
 
 
Bästa frukosten ever. Vi ska ju äta mat när vi kommer till Gävle å för sen kommer inte Agnes kunna äta på en vecka ;) Så lika bra att att inte äta sig proppmätt nu. Iallafall så har jag lovat mig själv att inte köpa NÅNTING som det inte är REA på. Endast en tjocktröja om jag hittar en bra sådan, kosta vad de kosta vill.
Nu ska jag fixa de sista å sen drar vi. Glöm inte bort det tidsinställda inlägget så hörs vi sen!

Hårfärgning!

Sitter med hårfärg i nu, har ca 10 min kvar. Tänkte bara berätta att jag om en stund tänker knappa ihop ett inlägg där jag visar mina skavanker som jag har. Större ärr och så. Dock kommer det bli tidsinställ så de dyker väl upp någongång vid 1 tiden kanske. Kika in då igen om ni är nyfikna. Visste ni tillexempel att jag har ett stort ärr på min rygg som jag fått efter ett fall från Kvickens rygg?
Kom ihåg 50/50, 50 för er och 50 för mig. Allt jag skriver är inte för eran skull, så vill ni inte se det jag skriver och bilderna jag lägger upp så finns krysset högst upp i höger hörn :)
 

"Haters gonna hate" LÄR KÄNNA MIG

Bara för att man lägger upp en såkallad "lättklädd" bild på sig själv (varesig det är på bloggen, instagram, bdb, facebook whatever) så behöver det INTE betyda att man varken "viker" ut sig eller söker uppmärksamhet! Det kan finnas 1000 andra anledningar också. Men självklart tar alla avundsjuka tjejer illa upp för att någon inte råkar se ut som någon modell och hittar massa fel på personen i fråga och klankar ner på den för att känna sig vackrare själv.
Jag förstår inte, måste man vara perfekt för att få lägga upp en bild på sig själv i bikini eller som jag, lägga ut bilder på min navelpiercing, eller vad som helst. Om jag lägger upp en lättklädd bild här på bloggen så är det 50% för min skull och 50% för eran skull. Jag kan lägga ut en lättklädd* bild för att jag ska kunna kolla tillbaka senare och tänka "jaha, har jag sett ut sådär" eller "men då, gud va jag måste ha tränat då" eller någonting liknande. När jag säger att jag lägger ut en lättklädd bild för eran skull så menar jag Självkart inte för att ni ska ha någonting att klaga på eller för att göra er avundsjuka. Utan för att ni kanske kan se att alla inte är perfekt, för jag är verkligen inte det! Och jag vågar visa den jag verkligen är, hur jag ser ut på riktigt. Jag tror att det är min styrka. Jag vet att jag är människa och jag vet att vi alla ser olika ut. Men det är många därute som inte verkar förstå det. Sen så lägger ju jag upp texter och bilder på min blogg som jag skulle gilla om andra la upp, så enkelt är det ju. Jag skulle aldrig skriva ett inlägg eller lägga upp en bild som jag inte själv skulle gilla att läsa/se på. 
Och jag personligen tycker det är intressant med bilder på kroppar. Just därför att vi ser så olika ut.
Ingenting kan vara rätt/fel när det gäller utseende. Alla har olika smak och tycke, och framförallt, kroppar!
Så jag vill inte höra massa skit om jag lägger upp en bild på mig själv där jag visar en gnutta hud. Tänk på mitt 50/50 då. 50 för er och 50 för mig. Och kom också ihåg mina argument. ALLA VIKER INTE UT SIG, alla söker inte uppmärksamhet, alla vill inte göra er svartsjuka. Vänd på pannkakan istället. Lägger någon ut en lättklädd bild så får ni väl tänka vad ni vill, men ni behöver inte säga någonting så länge ni inte har någonting vettigt att säga. Och kommentarer som: Uppmärksamhetswhore, slampa osv ska inte få förekomma. Det är varken vettigt eller nödvändigt. Det kommer varken göra saken bättre eller sämre, enbart sämre för eran skull då ni visar er svaghet. 
Jag tycker givetvis inte att det är okej att någon lägger ut en bild på sig själv i bh och trosor för att söka uppmärksamhet, det är väldigt tråkigt att folk gör sådant men det är det samhället vi lever i. Vi är flockdjur, får vi inte de vi behöver, ja då jagar vi. 
Så med detta vill jag säga: flyg inte i taket om ni ser en bild på mig utan tröja i någon sammanhang, eller en bild på min navelpiercing (då jag älskar den och gärna visar den). OCH alla söker inte uppmärksamhet med lättlädda bilder. Någon som håller med? 
 
lättklädd* då menar ja inte nån jäkla porrbild som man knäpper för att se sexig ut utan en helt vanlig oskyldig bild.
 
piercingen är inte sne

Dax för hårfärgning!

Nu ska jag färga håret igen, sen ska jag äta, leta kläder och sen drar vi till Gävle och blir där all day long!
 

nsnajdbfc#¤aES5WYERJEWSD

FAN! Allting jag skrev försvann, de va en hel bibel och nu går jag och dör.
För att göra en lång histora kort.
VAD SKA DU GÖRA PÅ LÖRDAG SAGA?

Torsdagsmys med våfflor och VHS filmer

 
 

LYCKA


Skulle inte tacka nej till en tidsmaskin

 
Haha dock står det från Hurghada till Sthlm, men ni fattar :)
 
 

Som ett brev på posten

Mitt fotointresse har kommit tillbaka efter sisådär nåt år. Det är jag väldigt glad över för det är så kul att båda ta kort, och titta på senare. Så nu kör vi, hoppas telefonen håller bara! ;)

Mitt hjärta

 
 
 
 
 
 
Han kom hem igår kväll iaf. Men det enda han gjorde va att äta och sova i nån timme, innan han ville ut igen. Så han sov ute i natt och kom inte heller in och åt i morse innan vi åkte... Dumma misse, nu är det nog dax för kastrering. 

Bilder från i tisdags

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just nu

 
Sitter och äter frukost medan jag knåpar ihop massor av inlägg!

Sitter i soffan hos Erik..

Och börjar bli lite orolig för Melvin. Han har varit borta sen i morse. Han har aldrig varit borta så länge. Om inte annat så brukar han jämt komma när man ropar. Åh! Misselilla... Nu ska jag titta på tyst vittne, äta chokladbollar och längta efter min katt. Byebye

Bästa mellanmålet!

Avokado är bland det godaste man kan äta!

Fick med mig en del hem

Från Karlssons så fick ja med mig två par benlindor, ett par gråa och ett par svarta, 2 stycken regnponchos och en piké. Uppe på travet så köpte jag ett lila nosludd och yllepaddar som jag trodde kunde va bra att ha under lindorna. men insåg snabbt efter jag pratat med Stina att det inte var en bra idé. Bättre med gelpaddar, men jag såg inga såna där uppe för jag tittade efter såna. På Dollar så köpte jag en deo och hårfärg! Direkt efter bollnäs så åkte jag till stallet med Agne soch nu kom jag precis hem. Väntar på att Erik ska hämta mig nu bara :)
 
 
Today! Nya pikén som de va rea på, fick den för 39kr!!!
 
 
Finaste hästen <3

haha

Måste ju prova på ett sånt där tidsinställt inlägg också... Just nu sitter jag kanske i bilen påväg till Bolllnäs, självklart så är det jag som kör. Woop woop. Have a nice day!
 
 

Fyfan för äckliga fästingar!!!

 
 

ÅH DAMP

DET SUGER ATT VARA HOS ERIK UTE I SKOGEN NÄR HANS INTERNET SUGER ÄNNU HÅRDARE ÄN PARIS HILTON!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Så känner jag just nu. Jag som har massor av fina och mysiga bilder att visa er, också går det inte att lägga upp en endaste bild. Hela datorn fuckar ur och sätter sig på tvären och surar. typ.
 
Men iallfall. Sitter hos Erik nu. Har diskat, ätit, myst med Melvin, varit ute med Zeb och pratat med farmor. Jag väntar nu på att mamma ska komma och hämta mig för vi ska åka in till Bollnäs snart. Sen ska jag till stallet och SEN kan jag lägga upp bilder igen. Ska kolla om jag hittar några orangea benlindor någonstans för dom jag beställde var tydligen slut och skulle inte tas hem nå mer. Men jag tvivlar på att det finns orangea här omkring, så får väl säkert matcha ihop de orangea schabraket med svarta eller gråa lindor. TRÖK! Köpte ju just det där dyra schabraket för att jag ville ha lindor till, men det sket sig ju. Inga sura miner här inte (hehe), vi hööööörs!
 
Bjuder väl på en gammal bild då som låg kvar i arkivet, love you baby <3
 

At Eriks place

Ligger i soffan med Erik och Melvin och myser just nu. Vi har varit i Bollnäs och handlat sen lagade vi lite mat. Det blev grillat och de va hur gott som helst! När vi var i Bollnäs så passade jag på att springa in på Elgiganten och köpa telefon. Det blev en Xperia U, vill inte lägga så mycket pengar som 4tusen kronor på en telefon så de blev den andra istället för 2 och 1. Hoppas att den håller nu då! Nu ska jag gosa lite mer men mina pojkar, sen ska jag nog diska. Tyvärr så går det ju inte att lägga upp bilder via telefonen så ni får bilder från kalaset i morgon istället.
Hoppas att ni haft en bra dag så hör ni mer av mig i morgon:-)

Mot födelsedagsbarnet!

 
 
 
Självklart så somnade jag efter att jag badat och vaknade kl11. Jag som skulle va hos Therese halv! Men nu är vi påväg iaf, på återseende :)

Regnigt och ruggigt

Ja dethär vädret blir man ju inte klok på... Så less nu faktiskt.
Blev inget stallet nu på morgonen kände att jag inte hade fått ladda mina batterier tillräckligt. Så jag ska ha en liten mysmorgon här hemma hos mamma nu. Bad, raka ben, hårinpackning, insmörjning och måla naglarna är det som står på schemat. Så får vi se sen om det blir att köpa telefon idag eller i morgon :)
Utanför just nu...
 
I badrummet just nu...

Godnatt mina vänner

Ligger i Eriks soffa nu och kollar på Wallander. Åkte hit direkt efter att jag ridit i regnvädret, men det gick bra och var mysigt :-)
I morgon så åker jag direkt till stallet på morgonen för 10.30 ska jag vara hos Therese och hjälpa henne med förberedelser inför hennes 20års kalas. Ha en fortsatt trevlig kväll! :-D

This or that

Ska köpa ny telefon nu i veckan. Men kan inte bestämma mig. Xperia S:en är ju helt klart snyggare, större å glassigare eller va man säger. Men behöver man verkligen en så dyr telefon? Visst jag vill ha en bra kameratelefon och megapixeln på den ligger på 12. Alltså den är grym. Medan Xperia U:en ligger 5 megapixel. Hur stor skillnad är det egentligen. Jag menar det är ju ändå en kamera? Eller? Ja jag vet inte ja e. Kan iaf INTE bestämma mig... hjälp?
 

Hemma från Bollnäs

Var ju som sagt i Bollnäs och körde idag. Det gick skitbra förutom den där jävla backningen runt hörn. Aja, får öva! Körde lite landsväg men hon sa att det inte behövdes nå mer för det gick så bra. Skönt, bättre att fokusera på det som går mindre bra. Nu har jag även bokat riskettan den 7/8 och halkbanan den 26/9 tror jag de va. Borde jag vara nervös? De är jag iaf.. Men jag ska klara dethär, det ska jag bara!!!
Mötte upp Agnes på stationen, när vi kom till kilafors så gick vi på konsum och köpte honungsmelon 2 för 25 va de så det var ju passande.  Sen gick vi vidare till Therese där vi bara mös, pratade och gosade bebis.
Nu ligger jag i sängen. Ska göra en körkortsfas, vänta på mamma och sen dra till stallet för att ta in hästarna.
Måste köpa present åt Therese också, hon fyller 20 jäkla år i morgon den rackaren!
 
 
 
 
 

Hade nästan glömt hur gott det var..


I´m on my way

Går till tåget om en kvart, see you later!
 
 
 
 
Egentligen så har jag en alldeles för stor röv för denna outfit men på något konstigt vis kändes kläderna sköna idag, så jag kör på detta ändå. Skratta den som skratta vill

Men god morgon!

Kom hem till mamma för en timme sen kanske, har precis kommit ur duschen och faan vad skönt de va dåå!
Nu ska jag klä på mig, äta, gå ut med Ester och sen drar jag in till Bollnäs för att köra lite bil och boka/planera/betala färdigt allting som kommer behöva göras innan uppkörning. Usch vad obehagligt det känns, just nu i detta ögonblick undrar jag vad jag gett mig in på!
 

Död

Nädå skoja bara. Men har varit med Erik hela dagen, vi har varit i Gävle på biltema och ute på valbo en sväng. Vi har nyss ätit och nu ligger jag i soffan och latar mig. Hoppas ni haft en bra dag alla :-)

lördag eftermiddag

Har varit med Erik sen klockan 2 idag, varit i Bollnäs, ätit Tacos, åkt favvo merca och bara chillat. Ikväll så är jag hundvakt, myyys!

In the stable today

 
 
Idag tog vi en ganska lång tur bort mot Sibo och sedan vidare mot Rabo och Belse. Det är mycket grusvägar där så perfekt ställe att träna skritt trav och galopp i olika hastigheter samt byten. Eftersom Kvicken är så ojämn i sin galopp (dvs tar inte ett end steg i höger) så ska jag ta det lite lugn med galoppen så att han tappar lite muskler så att han lättare kan hitta högergaloppen. Han är så jävla kort i muskelaturen i höger sidan så vore enklare om han inte va så stark i vänster. Det låter så hemsk att säga att man ska låta honom tappa muskler men blir enklare så och det är ju för hans eget bästa så han ska kunna galoppera i båda varven i framtiden. Vill så gärna få till galoppen så det går att tävla dressyr med honom! För i skritten och traven är han verkligen klockren!

Time gets better

Har ridit, ätit och deppat färdigt nu. Tänker lägga mig i sängen igen och soooova.
 
Dagens frulle. Vaniljyoughurt, banan och juice utan tillsatt socker!!!!

Godmorgon

Nu är det äntligen morgon efter en natt med massor av konstiga drömmar. Ska äta frukost, klä på mig och sen cykla till stallet. När det är färdigt ska jag ta och ringa Erik och försöka prata med han, wish me luck
 

...

En vacker dag kanske du kommer till mig, säger att du har ångrat dig
Jag står kvar på samma plats och väntar föralltid för jag tror du och jag vi har en framtid

Rensat tankarna

Nu har jag varit ute på en liten promenad, lyssnat på musik, suttit vid vattnet, tittat på ankor och bara tänkt.
Mår lite bättre nu men det är ytterst lite. Tänker äta upp mina vattenmelonbitar nu sen tänker jag faktiskt sova, så godnatt säger jag med dethär inlägget.
 

Kvällspromenad

Ja som rubriken lyder, nu tänker jag ta mig en kvällspromenad i min ensamhet. Hoppas jag inte bryter ihop på vägen.

Jag visste att det var för bra för att vara sant

Dagen som började så bra slutade väl inge vidare. Låter än en gång en viss person förstöra mitt liv, varför? Ingen aning.. känner mig iaf sjukt ensam så den som känner sig manad får gärna höra av sig, skulle inte sitta fel med lite sällskap så jag slapp tänka. på allt. Just nu känns det lite jobbigt faktiskt. Va iväg å köpte vattenmelon och godis tidigare men va såklart inte sugen när jag kom hem. ÅHHHHH
 
 
 
 

Grillat!

Kom precis ut ur duschen och sitter här och dricker min favorit, ramlösa äpple!
Jag har lite brådis, måste klä på mig och duka fram. Maten är snart klar... Ni kan ju gissa vad det blir? ;)
 
 

Idag, är det en bra dag

Solen skiner, hästen är fixad, 11 tusen rikare på kontot, jag har träffat min älskade pappa en snabbis och jag är på väldigt bra humör. Ikväll väntas det grillat och en tur till stallet. Ha en fortsatt trevlig dag!
 
 
 

Men nu tror jag väl!

Är det så att allting ska gå bra ibland också eller? Idag är det nog en sådan dag. Men ska inte säga för mycket innan jag vet säkert. Vi var iallafall med Siggy till Mokorset i morse och konstaterade att hon just nu har en bebis i magen. Lyckliga tjejer behövde bara lasta in henne i transporten och åka hem igen. SÅ glad över det alltså. Så nu blir det lugna puckar med henne i 30 dagar tills hon ska tillbaka igen på en sista koll. Underbart!
Kl 11 ska jag ringa upp pappa, få besked och förmodligen träffa honom så vi kan lösa vårat lilla "problem". Bilder får vara er ledtråd.
 

Yes!

Sitter i bilen nu med transport och häst där bak. GISSA VAD?! :-D

orkar.inte.mer

Nä fy fan. Nu säger jag godnatt. Min nacke värker så det känns som att den kommer gå av.
Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma om min underbara future <3
 

Herregud säger jag bara

Ridturen började bra men slutade med en Agnes som flög som en kanonkula ut i hagen. Haha, orkar inte förklara vad som hände men nåt var det ju helt klart! :P
Nu ska jag slappna av i två sekunder sen ska jag ut och ta en promenad hade jag tänkt. När mamma slutar 21.15 så drar vi till Herte och hämtar Stinas transport. I morgon händer det grejor!
 
 
Blev ingen bild på oss tillsammans idag då Agnes flög av innan vi ens kommit fram till stallet igen.
Vi kör mycket på rött nu, han passar så bra i det!

Vi hann med det tidigare tåget hem!

Hade räknat med att komma hem vid 5 idag men Agnes tandläkarbesök gick ganska snabbt så vi hann med det tidigare tåget hem. Dock blev det 20 min försenat med spela roll, vi var hemma innan 5 iaf!
Såg mycket fint i Gävle men jag har som sagt prioriterat hästarna först denna månad, så grejor till mig får det bli en annan gång. Har även stora planer för mig och Kvicken nu framöver så det blir till att spara så mycket pengar det går. hehe. Nu ska vi cykla till stallet, KATJING!
 
Många jävla likes på Agnes outfit idag! Avklippta jeansshorts, baslinne, kavaj, ballerina skor och en assnygg väska hon köpte på marknaden!
 
 

Redo för Gävle

Nuså, sticker vi snart. Ha det bra alla människor!
 

Sådär ja!

Då var vi tillbaka från promenaden och det är sjukt skönt väder ute. Så skönt att man till och med kunde promenera utan tröja! Känner på mig att det här blir en het dag. Och eftersom att den ska spenderas i Gävle med syster så måste jag leta reda på några kläder att ha. Resultatet av de får ni se lite senare dåå!
 
 
Haha gounge, hon har ju fan mer muskler än mig!
 
Åhh trött på att se ut som ett päron! Skärpning nuuu!

Godmorgon solstrålar

Gud vad morgonpigg jag är helt plötsligt då... Kom hem till mamma för en timme sen kanske, har hunnit äta lite kräm, prata med mamma och duschat! Har precis väckt Agnes för hon måste följa med mig och Ester på en morgon promenad. Haha, tror inte jag är så populär just nu :P
Har hunnit med att hänga upp den blöta hästtvätten från igår också. Jävla skithästar!
Idag så har jag lovat Agnes att följa med henne till Gävle då hon ska besöka tandläkaren. 11.00 går tåget och hon har tid 13.15. Men vi roar oss säkert därborta. Har fått matpengar av mamma så vi får vl se om dom pengarna går till just mat eller om det blir någonting annat också!
Nu ska jag smörja in benen, klä på mig, äta en onyttig macka och sen promenad. Slänger upp en outfit bild om en stund, och kommer nog mobilblogga ifrån tåget sen.
 
HAVE A NICE DAY!
 

WORD

Don´t judge me by my past, I don´t live there anymore

Haha, bästa Saga talar ut.

Fick en söt kommentar av min Goa Saga i tidigare inlägg. Jag skulle sluta jolla mig och unna mig semester. Så nu har jag tagit min sista springtur som jag TVINGAR mig ut på. Visst ska jag springa mer i sommar, men bara när jag känner för det. Inte för att jag känner att  jag måste. Så nu Saga, ska jag damsuga övervåningen och sen ska jag lägga mig i soffan hela kvällen och äta upp mina chokladbollar medan jag tänker på dig! Alla borde ha en vän som dig, synd bara att vi träffas så sällan :(

Have to find a way

Ja vad har har hänt med min träning kan man ju undra sig. Det är inte bara ni som undrar, utan jag också.
Har helt kommit av mig och vet inte ens varför. Förut var jag ju hur hurtig som helst. Nu orkar jag inte längre, sötsuget har kommit tillbaka och har till och med tagit över. Fan vad jag småäter nu för tiden, jag försöker så gott det går. Men att ta ett glas vatten när dom andra sitter och dricker dricka till maten det fungerar fasen inte för mig. Det börjar alltid bra med ett glas vatten, men det slutar med att jag tar ett glas dricka i slutänden ändå.
Åh jag vill skärpa mig, jag vill röra på mig och må bra! Jag tänkte faktiskt sticka ut och gå nu medan Erik ändå skruvar båtmotor. Men vet inte om jag ska ta den lite mer ansträngande biten upp i skogen eller om jag ska en lite längre promenad. Det är ju läskigt att gå i skogen med alla björnarna... Men jag måste ändå ta den rundan känner jag. För i måndags så blev det mat på Mcdonalds, igår blev det kebabtallrik med syskona + en chillichees på Max på kvällen, och idag har jag bakat chokladbollar. Varför VARFÖR ska det vara så svårt att stå emot? Det måste vara grupptryckkkkkket eller något. Aja, nu ska jag sluta gnälla och göra något åt eländet istället-
Nu byter jag om och sticker ut i skogen och springer av mig allt fett!  
 
 

Perfekt mellanmål

Hallonkräm, knäckebröd och mjölk.
Nektarin och ett glas vatten!

Ridit till Norrlandsporten med Agnes

Idag tog jag min första långtur tillsammans med Agnes och Siggy och jag måste säga att det gick förvånansvärt bra! Det var ju tur för då vet man ju att Agnes klarar av henne i olika situationer och kanske så småningom kan rida över vägen med henne och kanske till och med släppa iväg henne själv. Så det var roligt att det gick så bra idag! :D
 
Agnes och Siggan får stå för bilden, dom fick låna min gröna outfit!

Godmorgon och godnatt

Kom hem till mamma för en stund sen och har precis bäddat ner mig i soffan tillsammans med Melvins mamma, Astrid!  Nu är jag as trött så godnatt! 
 
 
 

Dagen i bilder

 
 
 
 
 
 
 
Det är så jobbigt att skiljas åt när man inte ens vet när man ska få träffa dom igen. Att en så stor del av ens liv ska finnas så långt borta .. <3

Underbart

Har fortfarande känslan i kroppen kvar sen träningen igår. Känns så bra!
Nu ska jag kliva upp, äta något och cykla till stallet. Vid 12 kommer mina efterlängtade änglar och då ska jag mysa med dom hela dagen. Det är så jobbigt att ha personer man älskar så långt irån en. Har jag tur så träffar jag Jennifer och Malin högst 2 ggr om året. Det är sjukt.
 

Tidig kväller idag

Ligger faktiskt redan i sängen nu och tänkte stänga ner datorn och försöka sova. I morgon så måste jag nog rida på morgonen för på förmiddagen kommer mina syskon från västkusten m. fam + farmor och hälsar på oss hos Therese. Jag vet inte hur länge dom blir kvar så lika bra att rida innan. Utifall jag vill med Erik hem i morgon när han slutar tänkte jaaaag :)
Så godnatt på er då mina fina vänner, sov gott 
 
puss
 
 

Eftermiddags update

För att göra det enklare för mina läsare som är här på grund av olika saker så är den kursiva stilen om hästar och den vanliga stilen allmänt.
 
Inte långt efter att jag skrev det senaste inlägget så kom Erik och hämtade mig. Vi åkte mot Gävle för Erik skulle in på Jula och köpa båtstolar och på Biltema å köpa nå avgasrör eller nå! På Biltema hittade jag massor av hästsaker, blev så glad tills jag insåg att plånboken sa stopp. Dock så hittade jag en ljusblå grimma och ett ljusblått grimskaft som jag köpte med hem åt Agnes, hon har letat efter de jätte länge och nu hittade jag för bra pris också! Sen blev det även ett besök på Mcdonalds i all hast för annars skulle jag inte hinna äta innan träningen
 Erik släppte av mig direkt i stallet där jag gjorde i ordning Kvicken och red iväg. Så fort jag kom in på banan och började trava så kände jag att det skulle gå helt underbart. Han var så sjukt duktig och allt flöt på så fint. Fick hur mycket beröm som helst, både jag och Kvicken.
Det första Hanna sa va: "hur länge har du ridit på ridskola?" Mitt svar blev: "aldrig"
Hon tappade nästan hakan. Hon sa att min sits var helt perfekt, jag hade en stadig hand, rak rygg, stabil helhet i min hållning och bra tryck i mina ben. Det kändes bra att höra då jag känt mig som en klump på Kvicken den sista tiden. Hon sa att jag störde honom väldigt lite i min ridning så hans brister berodde inte på mig, de beror alltså inte på att jag gör någonting fel. Dom orden behövde jag verkligen höra. Är så himla glad för att han är min, min underbara fina älskade Kvicken <3
 
 
Ganska trött häst efter träningen dårå vaa!
 
Siggys nya grimma+grimskaft. 39kr för båda= kanonpris!

Måndag 2 juli

Usch tiden går så fort och snart är det dax för sommarjobb. När det är färdigt så är det 4 dagar till skolan börjar igen. Ska jag skratta elelr gråta? Jag längtar efter skolan som ett as men inte all stress som tillkommer. Sen att man inte ens vet vilka man ska gå med, om det fortfarande blir bf eller om det blir någon muppig fordonsklass eller något. Sen att vi ska samarbeta med Höghammar det är ju bara fyskam! Men som sagt, jag saknar skolan så ska nog välja att skratta istället för gråta...
Ikväll väntas det en dressyrträning 19.45 och det betyder att jag missar dammatchen kl 6. Så jävla typiskt alltså! Nu tror jag att jag ska ta en tupplur, jobbigt att vara vaken från 6 på morgonen...
 
 
När inte pappsen är hemma så får missen göra vaaaaad han vill, till och med befinna sig på köksbordet. Massor av mjölk får han också sötnosen min. Mitt hjärta, mitt allt!! <3
 
 
 

Haha tror att någon njuter...

"Det bästa som finns är när mamma kliar mig i öronen....."

Inte för att vara sån men det gör jävligt ont....... !


Vissa dagar är bättre än andra

Idag är det en såndär "njaa inte bestämt mig än" dag.
men jag håller tummarna för att den blir bra!

Jag älskar dig min underbara piercing!

 
Så jäkla nöjd med min piercing alltså, ångar inte en sekund av den smärta som jag fått stå ut med...
Längtar som en tok tills jag får byta till nå annat än en kula!

Mot Bollnäs, I´m the chaufför !

 
 

MUMS

Frukost ala jessica. 
Nu ska jag duscha!

Irriterad tjej

Resultat:
Underkänd (65 rätt av 70 möjliga)
 
Det värsta som finns är att se detta! Ett rätt från att klara fasen. Äh nu blir det frulle istället!
 
(Ännu bättre blev det av att jag hittade en fråga som va slarvfel när jag rättade testet)
 
Jaja, får se det från den ljusa sidan.. 70 frågor till då!

Åhh vad jag känner mig smart och begåvad...

 
TROR JA GÅR OCH DÖR LITE

...

 
Someone said to me "you're too pretty to be single"
 
I said "No, I'm too pretty to be lied to, cheated on and played with"

I really do look better up-side-down

 
 

Godmorgon!

Diska, damsuga, äta, Ockelbo?
 
Ha en bra dag!

RSS 2.0