This or that

Ska köpa ny telefon nu i veckan. Men kan inte bestämma mig. Xperia S:en är ju helt klart snyggare, större å glassigare eller va man säger. Men behöver man verkligen en så dyr telefon? Visst jag vill ha en bra kameratelefon och megapixeln på den ligger på 12. Alltså den är grym. Medan Xperia U:en ligger 5 megapixel. Hur stor skillnad är det egentligen. Jag menar det är ju ändå en kamera? Eller? Ja jag vet inte ja e. Kan iaf INTE bestämma mig... hjälp?
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Inte alls så stor skillnad på 5 och 12, enligt mig iallafall :) jag har 5 och jag är supernöjd :D min förra va det 8 på och det är typ ingen skillnad :)

Svar: men lite större skillnad på 5 och 12,1 än på 5 och 8. PUSS
Jessica

2012-07-09 @ 18:23:30
Postat av: Maja

Jag har en 3.2 och den e helt okej visserligen jäkligt illa med faren nu men den funkar.Du känner ju mig om mina telefoner överlever en månad så släpper jag den inte i första taget ;) Så en 5 Borde duga tycker jag.

Svar: Men med tanke på att jag från början skulle köpa både en kamera och en telefon så känns det lite sisådär att köpa ett i samma med bara 5 megapixlar... eftersom att en digitalkamera oftast ligger på över 10 iaf. Men tack för din åsikt Majsan så ska jag fundeilera vidare....
Jessica

2012-07-09 @ 23:31:37
URL: http://Dontforgetme.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0